Thursday, August 18, 2011

Is Aiyu Malaysian or American?

MALAYSIAN?

or.....
.
.
.
.
.
.
.

AMERICAN?


Passport merah ka passport biru?

You marah, I lap you.

.
.
.
.
.
.
.

Talian AFUNDI sudah mula dibuka.

Sila dial AIYU1 untuk Malaysia dan AIYU2 untuk Amerika.

Pilihan adalah di hujung jari anda.



P/S: Kepada mereka yang bertanya semalam, apsal kami tak follow Cik Abe...

Jawapannya adalah kerana aku serupa tak boleh keluar US selagi takde Green Card haprak tu. Kalau nak keluar boleh, but then kena apply for a different form, which will take another month or two to be approved. Lepas tu, bila nak masuk balik US, kena repeat buat fingerprint and such. Kira skang ni aku tengah jadi Prisoner of Azkaban gitu le, hehehe... 


30 comments:

Niza said... BALAS

Cik aiyu soo cute , dia both AIYU1 & AIYU2 mixed msian & american . Tapi lebih ayu if msian (picture 1). Suka yg gamba cik aiyu yg ini.

This year x de rejeki cik aiyu & mummynyer beraya dimsia . Maybe next year ada rejeki leh beraya diMsia . Leh nanti tgk gamba cik aiyu berbaju kurung mesti so sweet.

HoneyDear said... BALAS

malaycan (malaysian+american)
voleyy..??

Aiyu tu a very sweet American Malay. kan??

fatt said... BALAS

cik aiyu both are fine. tp i rasa dia byk ikut muka mama dia la...betul ke? ah tak kisahla mana pun tp cik aiyu mmg cute :)

sis, u kiranya mcm citer the terminal...tp terminal dlm US...ala2 nak pi mana takleh..

raya ni buat kuih apa? cik aiyu mesti rajin menolong nanti klung klang kat dapo :P

Asmara said... BALAS

vote for malaysian! american ok gk kang x dpt lak benefit kat sana(eh ada ke?) hehe.. tp nnti dia 21 biar cik aiyu pilih sendiri. ;D

ctsal said... BALAS

owhhhh comelnye cik aiyu.
malaysian can... american also can
susah tau nak vote ni :)

Anonymous said... BALAS

AFUNDI AIYU1 !!!

MANISSSSSSSSS NYER ANAK DARA NI ..=)

WAWA PUTRAJAYA

I.Q.W.A said... BALAS

eee. geram sungguh tgk makcik sorang tu berjalan pakai tudung .. mcm budak2 nak g ngaji

cIk JanNah said... BALAS

vote both boleh? malaysian mix american. 2 yg hasilnye gebu...aiyu unty grm dgn pp tu. nak geget jer rasa...

ctm.zainal said... BALAS

Cik Aiyu, Malaysian!! Muktamad!! Hadiahnye??

Amy Z! said... BALAS

AFUNDI AIYU2. Nampak lebih ke-amerika la dia. Hihihi.

Comel sungguh la anak dara ni. Geram ai..

Hihi.

farah said... BALAS

Malaysian lah kan cos born in Malaysia...hehe...alololololo picture pertama teringatkan I kat gmbr Audrey Hepburn lah, posing scarf style gitu. Org US pun ada pakai scarf style gitu tau...hehehe...

malin_purple said... BALAS

cik aiyu...awat comel sgt.. jelesss ar. bole beli tak comel tu barang sekilo dua.. hehe :)

Konot said... BALAS

aiyu ni esok2 besar jadik lawa cam julia rais.. hehe.. balik sini jadi model + pelakon la aiyu oii. pas tu pi ngorat anak raja :p

Nanak said... BALAS

cepatlah besar cik aiyu..unty nak gi meminang..hihihi...cik aiyu ni cute sgtlah..nti balik mesia jd pelakon la ni..

abah khalisha said... BALAS

Kena jadi Malaysia juga pasal yang bg komen sini semua Malaysia ma!..setuju tak bloger2 len? amna ada american yg bg komen
Cara Terbaru Pemakaian Shawl

BabyIntan said... BALAS

Cik aiyu yg syomels kira dua-dua aci tak...hee hee?

Raut wajah banyak ikut ur face ;)


BabyIntan’s new n3:
Siapakah Gerangan Pemakai Bunga Ini?
Siapa Yg Terover Seksi Tu?

Unaizah said... BALAS

Legally (bini ex-lawyer cakap ni hihihihi), Cik Aiyu is both American & Malaysian. Nanti when she's 18 or 21 (tak ingat dah huhu), she can choose either one nak jd Minah Melayu or Minah Omputeh sebab law Malaysia tak permit citizen dia ada dua kerakyatan.

Anis Rafie said... BALAS

she's such a babe lah.. cantik dgn kedua-dua cara.. but sangat lah suka tgk post Aiyu1 barulah sesuai dengan Cik Aiyu.. lagi satu maknye.. jgn lupa ckp melayu dgn Cik Aiyu.. dia sangat comel + cantik.. GERRAM! hehehehe sori ter'emo' plak..

Madam Sooyaree said... BALAS

Niza,
Itu la kan, harap2 raya haji kot dapat balik, hihih.. Kita tunggu kad aje ni, pastu terus nak book tiket!

HoneyDear,
MalayCan? Melayu Boleh, hahahaha

Fatt,
Auww.. adakah itu tanda tersirat, yang iolls ni cute? Hahaha.. sila jangan muntah darah noks. Ha ah, cerita terminal, tapi besar sket le terminal ni :D Raya tak buat kuih lagi, kalau nak buat kena tunggu dia tido kot T__T

Asmara,
Hehehe... yeay, satu undi telah diterima! :D

CTSal,
Alamak, kalau undi 2 kali, kena 2 hengget tau :P

Wawa,
Yeay, Malaysia boleh! :D

Iqwa,
Budak2 nak gi ngaji, tapi nampak tangan, hahaha.. Mazhab Amerika kekdahnye

Cik Jannah,
Pipi dah kurang cembung skang, dia makin lasak. Undi 2 kali 2 hengget aaa...

CTM,
Yeay! Takde hadiah le, awak yang kena bayar singgit skang! :D

Amyz,
Ni Cik Abe mesti suka undi ni, hahaha :D Thanks laling!

Farah,
Auww... Audrey Hepburn I like! Haruslah beli LBD lepas ni kan, padan dengan pearl :D

Malin,
Auww... thanks dear! Cik Aiyu pun baru 8 kilo lebih, how la, hehe

Konot,
Hahaha.. tak koser aku nak menantu raja. Sat gi kena lempang kang camne? :P

Nanak,
Hehehe.. abang Fredo kena mula simpan tabung ayam haaa.. Kena naik flight ni, dari Sabah ke Selangor :D

Abah Khalisha,
Setuju! Hangin je Cik Abe dengar ni, hahaha

Baby Intan,
Auwww... thanks laling.. I comel jua la gitu, hahahah *sila tampung muntah anda* :P

Unaizah,
Yup, kalau US ni nak jadi 3-4 kerakyatan pun ok, hehehe.. Malaysia la best kan, ada ASB, hahaha

Anis,
Auww... thanks laling! Eh, kita hari2 cakap Melayu dengan Aiyu. Tu yang sampai skang takde first word, confuse sudah kekdahnye, hehe

HoneyDear said... BALAS

rajin pulak aku membaca semua comment ni..haha..

Aiyu takde 1st word lagi..??
Maybe dia tengah susun dictionary dia la tu..konpius nak pakai bahasa ke english..
jangan manglish sudah lah..

Anyway, YES MalayCan! haha

norh said... BALAS

Aiyu American tu nampak gangster la..

sya_zazoo said... BALAS

alaaa...kesian nye mummy aiyu.sabaq naa..
sy undi AF2..kalau pasport merah makcik2 russia jek.hihi jgn maree..walaupon campuq matsalleh tp lahir tetap di malaysia kan.

eila said... BALAS

so sweet...kak eila plih aiyu 1 hahha...mestila malaysian stail..best la baca blog awk nie nurul..rajin awk update yer..

Dinas Aldi said... BALAS

Comel sungguh cik Aiyu pakai tudung!

Cik Bahgia a.k.a Zet said... BALAS

cik ayu ni confirm2 la malayrican.. hehe...

sri hati said... BALAS

auntie vote aiyu1..malaysian..comelnya cikaiyu bertudung..manis..mmmuahs

Nanak said... BALAS

errr, ASD boleh? hahahaa

p/s
nampak sgt rindu cik Aiyu ni...klu ada rezeki preggy next time, nak tgk muka cik Aiyu ni hari2 supaya baby nti mirip cik Aiyu..hihi

Madam Sooyaree said... BALAS

HoneyDear,
Hahaha... Jumaat kan, rehat lama :P Takde lagi la, takat maaamaaa ngan daaadeeee ade le. Manglish pun ok, asal kita paham sudah :D

Norh,
Hehehe.. kalau nak belasah orang, ada gaya tak?

Sya Zazoo,
Hahaha.. makcik Russia passport merah ka? Dulu tak pernah skodeng lak passport colleague, hehehe.. Ha ah, dia Malaysian, lahir di Malaysia :D

Eila,
Thanks kak :D Rajin update, kalau tak nanti nenek dia tanya, mana cerita Aiyu?

Dinas,
Hihih.. thanks! :D

Cik Bahgia,
Malayrican, hehehe.. macam Merican pulak :P

Sri Hati,
Auww... thanks auntie!

Nanak,
ASD I tak sure la, tapi dia memang takleh apply ASB pasal bangsa: United States, boleh??? Auww... terharu I tau. Adakah Fredo nak dapat adik? :D

AliceKalut said... BALAS

we vote for Amerlaysiaaaa..hahahaha


takdela..Malaysian of course.. takdela susah Noah kena amik cop tok kadi kat America sana ;)

bayi_daddy said... BALAS
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...