Monday, October 3, 2011

Hello El Paso!

Yup, kami takde umah lagi.

Esok ada appointment dengan abang USCIS. Harap-harap kali terakhirlah kena jumpa untuk green card yang skang ni dah macam cokelat card. Cokelat siap tambah kulat, lama sangat perap.

El Paso is about 300 west of Midland. Betul-betul dekat border US ngan Mexico. Berenang rentas sungai, insya allah sampai. Ramai gila Mexican kat sini, tak rasa macam US dah. Bangunan pun ala-ala di Mexico, in term of shape & color. Belum lagi Spanish sign board sana sini. Si, senior!

Cik Aiyu hari ni dapat A++. Takde hal duduk dalam kete, sampai la ke hotel. Tapi kepala hampir sepanjang masa teleng ke kiri, berat pipi sebelah kekdah nye.

Ok la, mau golek-golek berjemaah. Wish me luck for tomorrow!
Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

11 comments:

~~Ap Hasnida~~ said... BALAS

wow awalnye n3 hari ni...:))
btw..besh of luck 2 u sis!!

FaznFaz said... BALAS

anak hang dah boleh lawan suri cruise loh!!! stailo wehhhh!!!!!

Amy Z! said... BALAS

good luck. hrp2 setel semuanya. dan selamat berjalan2.

nanti balik nanti jgn berblog bahasa spanish plak. puas nak google translate nanti. ekeke.

cahya indah said... BALAS

hoh bestnya kak..boleh jalan2 sambil tu. apa yang ada kat El Paso selain abang USCIS?

Niza said... BALAS

goodluck semoga urusan kali ni berjalan lancar..

Apa lagi tmpt2 menarik di el paso?

Fantabulous Mommy said... BALAS

Good luck... Semoga dipermudahkan.

farah said... BALAS

Jalan lagi!! Even tho with a purpose. Hehe. Good luck for tomorrow dear!!!

norashikin said... BALAS

Fuiiiiyyooooo....bukan main glamer Cik Aiyu... Cimin mate Pink lagikkk...

Melissa Imran said... BALAS

Kali nie kalau x dpt x tahulah huhu

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Good luck.

Madam Sooyaree said... BALAS

Ap Hasnida,
Hehehe.. entry pakai phone, timing mesti larik :P

Eila,
Heh, suri Cruise ada Louboutin, jauh nak kekar noks!

Amyz,
Thanks dear!

Niza,
Makasih... El Paso macam takde ape pun yang best, hehe

Farah,
Aminnn... thanks!

Farah,
Sambil menyelam, minum air gitu kan, hehe.. thanks!

Norashikin,
Cimin mata tu trademark gitu, hehe

Melissa,
Kalau tak dapat, bakor!

SJB,
Thanks dear!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...