Monday, July 29, 2013

Ladies in Black

Sabtu lepas, tuan tanah telah dijemput ke rumah Cik Hani untuk berbuka puasa. Acara kali ni happening sikit, pasal siap ada dress code, hehehe...

Ninjas United.


Atau pun, Ladies in Black.

Orang pompuan je ada dress code, orang lelaki acara bebas. Nak pakai t-shirt gambar Jaws pun takpe, hehehe... *peace Badoq*

First time sampai rumah baru Hani. Tahun lepas masa raya ada hajat nak pergi open house, tapi pusing punya pusing, I sesat you. Kota Damansara and me is a big no no, fening. Kebetulan masa tu pulak Aiyu dah layu, jadi kitorang pun cancel aje lah.

Anyway, on the way nak pergi tu, I told Aiyu that we gonna see some kids. Excited cik kak kita. Tapi bila fikir balik, rasa macam dia yang paling tua. So when I told her, "ermm.. I think we are going to see some babies, not kids". Terus member down sikit, hahaha.. Besar hati, nak gang ngan budak besar je. Habis matured la tu konon.

Memang betul pun jangkaan ku. She was the eldest among all, and the only girl. Physically girl lah, pasal yang duk merangkak satu rumah orang, perasan jadi kucing, Cik Aiyu jugaaakkkk....


Menu of the night, lamb and chicken mandy. Siapa kata kambing tak mandi?



Untuk dessert, Hani buat pavlova untuk kitorang. Thanksss.. sedap sangat!

Dan tidak lupa, kek hari jadi lagi, hehehe...



Kumpulan marhaban yang memula salah lagu. Ade ke patut nyanyi lagu "Happy Birthday"? Terus tuan punya birthday request lagu "Allah Selamatkan Kamu", baru la kena dengan tema kannn....


We didn't manage to stay until terawih, because it was Aiyu's bed time. Cik kak kita pun dah mengadu, "Mommy, I am sleepy". Sebelum dia buat hal, baik lah kami beredar.

Thanks Hani for inviting us. Masih I teringat kat karipap sedap itu, hahaha... Yummmsssss!

4 comments:

Fifi Nadhrah said... BALAS

seronok bile dapat berkumpul reramaikan..

Amy Z! said... BALAS

Meriahnyaa.. Eh eh. Tuan rumah berseri2 la pregnant ni. Comel je. :D

アヌム said... BALAS

uwaaa sodapnyee makanan..huhuuu

Btw Salam ramadhan :)

nurul said... BALAS

Smart la...all in black. Sukaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...