Tuesday, September 28, 2010

Fall in Bagley

Sekarang ni musim jatuh luruh. Honestly, this is my first time. Last year waktu begini, ku di Malaysia. Last 2 years, tak kahwin lagi. Takleh la kan tinggal bersama. Nanti kena tangkap dengan JAIS cawangan Amerika.

Subhanallah, memang cantik sangat musim luruh ni. Especially sekarang ni, waktu daun mula bertukar warna. Mak mertua kata, waktu ni tak lama. Dalam 2 minggu gitu aje. Tapi memang mengasyikkan, hari-hari daun tukar warna. Semalam hijau, hari ni kuning. Esok dah oren. 

Rumah in law pulak kawasan kampung, so memang banyak pokok. Ala hutan pun ade. Tenang gitu. Harap-harap takde Patmanathan kat sini. Bahaya wooo.

Omputeh kata, a picture worth a thousand words. So enjoy my perkataan yang beribu-ribu lemon banyaknya!






11 comments:

fatt said... BALAS

hi narif,
salam p'kenalan :)
fall mmg cantik. i love it too :D

Chibi Maruko said... BALAS

puaskan cik aiyu panjat pokok epal nanti... ;)

Curly Umi said... BALAS

nak visit hudaaa

marinahunny said... BALAS

pokok epal blkg rumah ke tu...?? bestnye..buleh makan colek..hahaha

Imparfait Saint said... BALAS

Cik Aiyu nampak steadylah

KV said... BALAS

wah...cik aiyu pose2 ngan pokok epal.
Chantekyaaaaa

helen duh tree said... BALAS

rindu kat buah epal yg mengeow tu ...kena gak aye ngan sally ke US camni :D

Opie said... BALAS

alahai cik aiyu dah balik kampung..takleh nk culik die....geram tgk cik ayu yg debab iyewwww

Lady of Leisure said... BALAS

germnya tgk cik aiyuuuuuuuuuu.. hehehe sangat lah comel dengan topi pink dia tu... hehe..
narif, kawasan rumah mil narif sangat cantik.. huwaa... pokok yg daun kuning n oren belkang narif tu geram lady tgk can nak nangis hehe...
ada pokok apple lak tu..

d.a.m.i.q.u.l.a said... BALAS

cik aiyu sgt comellllllllllll...dami pun ske fall,tak sesejuk winter n pemandangan pun cantik je

Madam Sooyaree said... BALAS

fatt: salam perkenalan, terima kasih sudi visit kita :)

chibi: pokok epal ni macam tak kukuh je untuk dipanjat, dahan kurus sangat

zeti: mai la sini, sarah sure suka dapat jalan2 lagi :D

marina: ha ah, tak terfikir pun nak buat colek. epal tu agak masam, amat sesuaiii

jas: aiyu konfius lagi tu, hehehe

KV: cik aiyu kita mmg suka melaram, hehe

helen: meh le sini, boleh kau belajar menunggang kuda, hehehe

opie: sekarang cik aiyu dah kurus sikit. diet kot, hehe

lady: topi tu pemberian kak azah, jauh terbang ni dari south africa. pokok oren tu pokok maple, macam farmville pulak kan, hehehe

dami: thank you dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...