Tuesday, September 14, 2010

Hookah, anyone?

Sejak dah ada baby ni, lama tak lepak mamak. Iye lah, lepas dapat baby, dalam pantang kan, pastu bulan puasa pulak.

Tadi akhirnya kami ke Fariz Maju. Siapa yang duk KJ mesti tau Fariz Maju ni, air dia memang kawww.... Power wa cakap lu! Kadang-kadang kalau malas lepak, mesti ku akan drive through beli air bungkus.

Anyway, tadi first time bawak Cik Aiyu lepak mamak. Ok lah dia, nasib baik tak meragam. Cuaca pun baik, takde lah panas sangat. Elok anak mak, harap-harap dah besar nanti jangan nak high maintenance pulak. Mak backhand kau kang.

Tadi kami order roti canai sorang satu, ngan fried bun. Sodap hingga menjilat jari kaki. Cik Abe dengan tak sedar diri siap ber hookah/shisha sekali. Perisa apple you. I tumpang tengok aje lah, nak isap tak minat sangat.

He requested to get a hookah before we go back to US. Dah bertambah gatal di kepala ku ini, mana pulak nak cari hookah ni ek? Sesiapa ada any idea tak?

12 comments:

Syima said... BALAS

hookah dgn shisha lain ek?
hehe sorry tak tau

Madam Sooyaree said... BALAS

sama aje yang. syima tau mana nak cari tak?

Ili said... BALAS

Huda, u nak beli the set ke apa? My brother bukak stall shisha.. nanti i tanya dia mana dia beli...

Ruchiano said... BALAS

KJ ngan shah alam jauh sgt ta?kalau u rasa tak jauh sangat,tesco shah alam kat roundabout tu,dalam dia sebelah kfc ada kedai jual.besar kecik sederhana pun ada.perisa2 pun ada

hope this helps :)

marinahunny said... BALAS

eh bukan mende tu besar ek..? cmne nk angkut?

rara said... BALAS

cari je kedai yang jual barang2 perhiasan arab2 tu.. selalunya ada. cik abe narif first time try hookah ke time lepak kat mamak tu? terus jatuh chenta suruh beli.. hehehe

Madam Sooyaree said... BALAS

ili: dia nak the whole set, inc charcoal n all. wah, same bro in the sub-con thingy ke?

ruchiano: dekat aje lah shah alam for me, federal highway yg tak highway tu ade :D thanks, definitely will check it!

marina: besar gak benda tu, tapi selalu diorang ada kotak for it (dulu yg i nampak kat libya lah)

rara: dia first time cuba in 2006 masa kat egypt. time tu dah tangkap syiok, tapi la ni pulak gatal nak beli, hehe

The Queen Bee said... BALAS

kerlass mat salleh makan mamak gituuu hehee

Lady of Leisure said... BALAS

wah sempoi la cik aiyu lepak kedai mamak hehe comel je..suka tengok pic cik aiyu pakai baju kurung masa raya tu
:)

Syima said... BALAS

ish...tak tau la

Ili said... BALAS

Hehehe... Nope, ni my other younger brother...I dh tanya my brother, he said dia beli kat Jln TAR, nama kedai SURIA WHOLESALE near Mydin Jln TAR. Tapi kalau u busy, he can buy for ur hubby.. =)

Fifi Nadhrah said... BALAS

saje singgah bace entry lame.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...