Sunday, October 17, 2010

Gloomy Sunday

Hari ini hari Ahad yang sendu. Pagi-pagi dah hujan. Sini kalau hujan = sejuk melampau.

Kalau dah hujan, buat apa lagi yang best, kalau tidak golek-golek.

Cik Aiyu pun bangun lambat hari ni, sibuk golek-golek dengan anjing halal dia. Halal pasal tak yah kena samak, hehehe. Iye lah, sini banyak orang bela anjing kan. Jenuh nak avoid. Nasib baik keluarga mertua paham. Anjing diorang pun duduk luar, memang tak masuk rumah.

Petang sikit bila matahari dah keluar, bawak Cik Aiyu pusing-pusing.


Amik kau, terjuih bibir anak mak dapat jalan-jalan. Bajet seksi la tu, hahaha.


Lepas pusing-pusing, Cik Aiyu kong. Turn mak dia pulak untuk some quality time.

Hot chocolate = yummy! Sudoku pun dah lama tak layan, rasa naik bebal pulak. Skang ni nak tau 3 + 5 pun kena tekan calculator. Apa nak jadi.

9 comments:

marinahunny said... BALAS

3+5 pun kena tekan kalkulator..hahaha

Anonymous said... BALAS

sungguh sexy pout cik aiyu jolie :D
boleh dpt menantu iras en. pitt

@helen@

Lady of Leisure said... BALAS

hehe cik aiyu buat la mulut camna pun, dia tattttapppp comel hehe

Syima Syaz said... BALAS

kat malaysia sgttttt panas...sejuk+hujan time pagi...malam pulak panasnyaaaa....hmmm dah lah terpaksa paksa jugak mata untuk sedari diri hari bekerja....

Madam Sooyaree said... BALAS

marina: susah kan bila dah tak confident dengan diri sendiri :(

helen: menantu pitt takpe, jangan menantu hantu sudah, hehe

lady: tengkiu :)

syima: kalau hari kerja takleh le golek-golek. tapi malam boleh lepak mamak!

Opie said... BALAS

rase cam nak cop cik aiyu tuk jadik menantu...hahhaha...gewammmmmmm

Chibi Maruko said... BALAS

mau angelina joli meraung tenguk keseksian bibir aiyu tu narif.

Madam Sooyaree said... BALAS

opie: kena amik nombor dulu, hahaha

chibi: jangan perangai cam jolie sudah la :P

janetjay said... BALAS

Cik Aiyu tersangat cute, sexy bibir. hehehe. Relax je dia ek. Ko sihat,huda?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...