Wednesday, October 20, 2010

Jumperoo

Hari ni Cik Aiyu bangun awal. Pukul 7 pagi dia dah segar gara-gara terberi lepas menyusu. Selalu jarang dia beri awal begitu. Mungkin tangki dah penuh la kot, hehehe.


Tapi seperti biasa, tak sampai sejam lepas tu dah pengsan balik.


Tengahari tadi abang UPS ketuk pintu. Yippie, permainan baru Cik Aiyu dah tiba! Semenjak dua menjak leher dah keras ni, Cik Aiyu telah membuli kedua ibu bapa nya dengan asyik nak berdiri. Kalau dah pegang dia berdiri, sah-sah tangan takleh buat benda lain kan. Siapa pulak nak memasak dan mengemas rumah. Kena lah cari alternatif lain untuk sumber hiburan dia.

Jadi kami belikan dia Laugh & Learn Jumperoo.




Boleh lompat-lompat, pusing-pusing, dengar lagu, mengenali haiwan dan buah-buahan yang ada di atas board itu.


Tapi ketinggian Cik Aiyu tak cukup lagi, jadi kena letak Wii board kat bawah. 


Orang kat Malaysia toksah jeles, kat sini less than half price dari harga jual kat Malaysia you. Nasib baik berat. Kalau tak sah-sah Sooyaree's Closet tambah cawangan baru, Sooyaree's Baby :D 

13 comments:

marinahunny said... BALAS

lately gambar cik aiyu asyih sengih je..hahaha agaknye dia tau tok dia komplen asyik masam je kut..hahaha

ammi said... BALAS

jeles weh...nak jugak!

Imparfait Saint said... BALAS

Nak jugak!

Imparfait Saint said... BALAS

Nak jugak!

Lady of Leisure said... BALAS

suka tgk first pic tu hehe

Dinas Aldi said... BALAS

amboi manis cik Aiyu senyum sambil duduk kat mainan baru dia tu!

**NuJie** said... BALAS

cik aiyu sgt chumelll...muahhh..44x...:)))

Madam Sooyaree said... BALAS

marina: kena acah-acah dia baru dia nak senyum sambil tengok kamera :D

ammi & jas: kat malaysia benda ni mahal kan, dalam RM700. sini tak sampai RM350 :D

lady: habit baru dia, suka ketap bibir bawah. kalau nak nangis panjang terjuih, hihihi

dinas: thanks. harap2 lama lah dia suka jumperoo ni

nujie: terima kasih :)

Watai said... BALAS

kesian dia tak sampai hahaha

miralatiff said... BALAS

cik aiyu yang excited dapat mainan baru ker mak cik aiyu yang terlebih2 excited?? =P

Syarliz M. Saaid said... BALAS

ala comelnya.......

Madam Sooyaree said... BALAS

watai: kesian, tapi kau gelak. cissss :P

mira: mak nye excited sama. best weh, macam trampoline gitu. nasib tak muat, kalau tak ku lenjan sekali

syarliz: tq :)

rara said... BALAS

wah tersenyum riang cik aiyu dapat mainan baru. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...