Tuesday, January 18, 2011

Self obsession


Inilah yang terjadi apabila anak dara dapat tengok diri sendiri di skrin kamera video...



 

13 comments:

Kaseh said... BALAS

alaaaa kaseh kat opiss takleh nak view :( balik kang baru leh view si comel nihh..

Madam Sooyaree said... BALAS

Kaseh,
Ade awek tu syok sendiri tengok diri kat video, hihihi

Nrfadlh said... BALAS

comeynye aiyu... i nak jugak post video gini tap tak terrecord lg.. hehe..

farah said... BALAS

Excited budak comel tu tgk diri sendiri yaa...mesti ingt ada fren fren di hadapan tu yg sengih je tu...hehe...

Dinas Aldi said... BALAS

amboi dia senyum sakan tengok diri sendiri, kakahkahkah!

Madam Sooyaree said... BALAS

Nrfadlh,
Hehehe.. kadang-kadang bila dah pegang kamera, diorang tanak pose. Bila diorang buat kelakar, kita lak takde kamera :P

Farah,
Itulah, mungkin dia ingat ade kawan. Lepas tu dia duk terbalik kan screen, cari orang kot kat belakang tu

Dinas,
Kalau dah pompuan... hahaha

ati_emylia said... BALAS

Ya Allah....sepanjang cuti menganga je mulut dia....menampakkan 2 btg gigi tuh....hehehe

Lady Lavender said... BALAS

super comei cik aiyu ni..

Mer said... BALAS

salam...saya ni silent reader..anak sorg dah 6 thn..lama ngidam nak baby...tp takde rezeki lg..sukanya tgk cik aiyu ni...rasa nak cium2 jer pipi dia...hehehhe..letak video lg ye..suka sgt tgk...

Mer (norhaza@gmail.com -KL)

marinahunny said... BALAS

so cute lah! dgn gigi 2 batang kat bawah tu...

{f a r a h} said... BALAS

Sampai lenguh mulut dia nk senyum....kejap2, telan air liur...haha...cute!!!

Madam Sooyaree said... BALAS

Emy,
Orang syok sendiri memang begitu :P

Lady Lavender,
Terima kasih :)

Mer,
Terima kasih sudi baca blog kita :) Insya allah nanti ada rezeki :) Nanti kalau ada video menarik dia kita letak lagi :D

Marina,
Terima kasih :)

Farah,
Dah lenguh mulut pun tak reti tutup mulut, hihi

Kaseh said... BALAS

baru dapat tgkk... kiuttttttttt hhehehe...betol2 perasan tu muka dia masuk tv tuh...sengeh jek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...