Friday, February 25, 2011

Hari istirehat

Hari Ahad hari berlibur, tapi hari Jumaat???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hari anakku pengsan.


Kasi pandangan penuh. Walau tido, harus ada gaya.


Pandangan tenang dari belakang.


Alhamdulillah, semalam waktu yang dinanti-nanti telah berlalu dalam keadaan aman. Cik Aiyu tak menangis pun sepanjang waktu bergelap, duduk sesorang di belakang.

Bukan pasal dia dah menjadi bayi yang tenang, tapi pasal dia dah tertido masuk waktu Maghrib, hehehe.. Jadi dapatlah kami teruskan perjalanan dalam keadaan aman sejahtera. Malam pun takde masalah nak berjaga, jam 11 malam dah pengsan. Mak bapak pun pengsan sama.

Hari ni pun dia qada' tido lagi. Penat sungguh travel kot.

Takpelah, hari ini kita declare sebagai hari istirehat. Mak nye pun tak nak tulis panjang lebar.

Rehat yeop!!!


7 comments:

My Life My World said... BALAS

Selamat Beristirehat untuk ibuk ibuk bapak bapak dan non Cik Aiyu di sana :)

Unaizah said... BALAS

Penat sungguh Cik Aiyu traveling. Sian dia!! Btw, rumah your in laws kat mana? Same state or state lain?

Dinas Aldi said... BALAS

wahhhh, lena sungguh! :)

Idy said... BALAS

comel cik aiyu tidur..siap kaki ternaik skit.. :D

Madam Sooyaree said... BALAS

Acik,
Makasih buk.. Moga acik pun dapat rehat sama :D

Unaizah,
My PIL's is in the neighboring state, about 7 hours drive. Dah ada Cik Aiyu jadi 8 to 9 hours drive :D

Dinas,
Buat kita pun nak landing sama, hahah

Idy,
Itu memang stail dia tido, hehe.. ada gaya!

Amy Z! said... BALAS

penat sungguh dia~ haha. rasa nak cium je pipi gebu tu. haha.

hv a great weekend ya.

linahilmin said... BALAS

pipi gebu tu sgt geram!
kids klu long journey travel mmg akan extra tido kan.. (ehhh, mak nya pun sama!) :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...