Thursday, March 10, 2011

Sediakan payung sebelum....


kena semburan air liur!!!

Takde ribut takde angin, tiba-tiba semalam Cik Aiyu dapat perangai baru.

Memang la selama ni dia pelakon air mata, kalah Azean Irdawaty. Kalau menangis tu, air mata memang lebat. Nasib baik le tak diiringi dengan batuk lalu termuntah. Tapi kalau nak diikutkan, Cik Aiyu jarang juga menangis tak bersebab. Dia suka erm, camne ek nak cakap, mengiau. Hehe, betul ke perumpamaan tu? 

Tapi semalam, iringan air mata telah bertukar kepada iringan air liur. Boleh??? Bersepai-sepai wa cakap lu!

Kalau tak percaya, sila tonton video clip ini.

Amaran penaja:
Sila sediakan payung sebelum menonton video ini. Kalau screen korang basah, jangan cakap aku tak warning.



20 comments:

Fyda Rahim said... BALAS

hehe.. sgt2 tomei cik Aiyu. grm je tgk die bt gtu. =)

Imparfait Saint said... BALAS

ini punya style mmg first i tengok. mmg bunyi boat hehe...

Nanak said... BALAS

ahahaha..cik aiyu nangis ke main liur tu?hihhi..eh, i kekadang suka amik video baby Fredo nangis2..hahaa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said... BALAS

sgt2 comeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. harus mama dia simpan video dia nih ;-)

farah said... BALAS

Mmg lakonan sungguh la Cik Aiyu ni. Hehe. Comel gile. Rambut Cik Aiyu tu tgk dah mcm style mohawk dah...

The FREAKING Bride-To-Be said... BALAS

dramatis betul! boleh menang award ok! ha3

Galeri Makanan said... BALAS

wah...aiyu dah ade teknik menangis baru!pipi tembam rase nk cubit je

Farah Zazreen said... BALAS

so cute........habis la rambut maknye....sehari segengam gugur......cukup bulan maknye votakss.....muahaha

Unaizah said... BALAS

Alaa comelnya Cik Aiyu main liur. Memang ada phase baby akan suka main liur. Ada org kata nak tumbuh gigi. Ada org kata memang saja suka main air liur.

Madam Sooyaree said... BALAS

Fyda,
Thanks dear :)

Jas,
Bersembur teruk dia buat! Nak imitate dia pun tak jadi, ngilu bibir kalau buat lelama

Nanak,
Hahaha... ibu yang kejam! :P

Nurul Diana,
Harussss... :D Anak baru sorang, tu yang semangat lagi, hehe

Farah,
Rambutnya tu tak menjawab panggilan graviti. Terpacak saje!

The Freaking Bride To Be,
Itu lah kan, drama queen sungguh!

Galeri Makanan,
Makin hari makin mengada, eheheh

Farah Zazreen,
Rambut gugur tu betul lah, dari deliver dia sampai la ni makin hari makin botak

Unaizah,
I rasa ni gang yang saje main kot. Dia buat gini kalau nak attention kita

Yours Truly said... BALAS

cik aiyu the drama queen! so cute

Dinas Aldi said... BALAS

alala cayang cik Aiyu, apasal nangis sambil semboq2 ayaq lioq tuuu! ciannya, meh 'cik Dinas dokong meh!

tapi nanti sat, tunggu 'cik Dinas pakai baju hujan dulu naa, kahkahkah!

venusfreedom said... BALAS

omg!!comel nye muncung sembur sembur..geram sangat!..ape kata..lepas ni kite tgk mak cik aiyu pulak sembur...pastu kasi upload..mesti ramai komen..hihihihih..meriah you!

Serendipity said... BALAS

mcm bunyik nak start engine kete je tu weh =p..tp sgt chomel!

CtmuniRahZainalAbidin said... BALAS

gaya cem nak nangis pastu sembur2 pulak.. hehehe...

Anonymous said... BALAS

comel sungguh cik aiyu nie...
bunyi sembur air liur die dh mcm bunyi org tgh tembak pon ye gak..hahahaha =)

DeLancrettLurpak said... BALAS

ni kalau nak keluar jalan2, bukan setakat baju anak je kena bawak spare, baju parents pun mesti ada sama, hehehehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Yours Truly,
Kena dengan baju 'drama queen' Miss S belikan dia, hehe

Dinas,
Spek mata jangan lupa haa.. nanti masuk mata!

Venus Freedom,
Kalau maknye yang menyembur, semua lariii!!!

Serendipity,
Mungkin nak start motorboat yang tak wujud, hihihi

CTM,
Budak mengada memang macam tu, hahaha

Anonymous,
Bunyi menembak? Hahahah... Tembak gas kat bawah tu ta la dia :P

Lurpak,
Ooo.. itu macam wajib saje! Kalau tak air liur, mesti ada oatmeal di baju!

Syima Syaz said... BALAS

ei cik aiyu...habis screen laptop kita basah ni.baru je tukar baru aritu..rm400 tau...kopak uncle syazwan..hehe
eh eh pipi dia....rasa cam nak picit2...

Juliez said... BALAS

Amboi.. Kalau ada umah terbakar, tak yah panggil bomba. Panggil cik aiyu suh padamkan api pun boleh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...