Sunday, May 8, 2011

Coach.com Shopping Spree! Ends on 8th May 2011

*sticky post, please scroll down for latest entry*



Coach.com spree is back!!!

Save a lot of $$$ with us! Don't believe it? Checkout the price below for your dream handbag(s):-

*price indicated DOES NOT include gift box*
*copy of receipt will be given upon request*


For wallets/wristlets/shoes/accessories and such, please e-mail Sooyaree's Closetsooyaree@gmail.com for the price.

We appreciate 70% deposit, balance can be paid once the item is in Malaysia.

Hurry up, because it ends on 8th May 2011. ETA is 2-3 weeks after the closing date.

Happy 'Coach'ing!

18 comments:

yuri said... BALAS

salam..
maaf ye..
bleh sy tau ori coach k?

Madam Sooyaree said... BALAS

Salam Yuri,
Original lah dear, kita beli dari coach.com. Kalau nak resit kita boleh kasi ;)

ayang said... BALAS

Salam.. akak kita pilih beg dlm coach.com & ikut rate yg akak dah convert to eeh. Total cost sampai msia berapa lak? Cam berminat je ni

Mama Kembar 3 said... BALAS

ohhh tidak!! dugaan...dugaan... nak pakai duit beli tilam/katil si kembar nih... tak dapat laa nak ber'coach'ing huhuhu

afja said... BALAS

narif....

let say USD358 = RM1202

mmg byr harga tu je ke?

dah included sgl tax ke?

just byr extra utk box?

gitu?

ku terbayg2 dh alexander tote in black.... huhuhuhu

Madam Sooyaree said... BALAS

Ayang,
Harga tu dah inc tax & Pos Laju :) Nanti e-mail kita model & warna apa yang Ayang nak k ;)

Mama Kembar 3,
Insya allah next time ;) Banyak tu nak beli, 3 katil!

Afja,
Harga dah inc tax & Pos Laju :) Box kita tak carry la dear, leceh nak send out :(

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Memang murah lah.

lemongrass said... BALAS

cuba you convert to Aussie dollars pulak, sure lagi murah kan sbb Aussie dollar skrg tgh cantik, hikhikhik...
How's the postage to Perth?

Madam Sooyaree said... BALAS

SJB,
Kalau nak hantar ke Canada boleh aje :D

Lemongrass,
Postage to Perth about USD40 camtu for a bag. Tapi I rasa harga lebih kurang dengan the price list (tolak Malaysian tax). Kalau ada yang berkenan, email me at sooyaree@gmail.com k ;)

en_me said... BALAS

shopping sakanns.. ehehe

Syima Syaz said... BALAS

aahhh dugaan lagi ni...dugaan betul ni....

eh nak usha wallet....

Anonymous said... BALAS

bila kisah cik aiyu nak kuar lagi?

Madam Sooyaree said... BALAS

En Me,
Shopping untuk orang aje, hihi

Syima,
Sekali sekala, apa salahnya kan ;)

Anonymous,
Nanti bila kita dah boleh tarik nafas panjang, kita story pasal Cik Aiyu k ;)

Wahidah said... BALAS

mcm menarik je ne..kalo postage to saudi mcm mn lak kira die eik..:)

Madam Sooyaree said... BALAS

Wai,
Harga tak banyak beza ;) Boleh email kita di sooyaree@gmail.com :D

baini said... BALAS

salam , sempat lagi tak nak order hari nih?..please2, kita nak beli hadiah untuk mak kita,;)..

Madam Sooyaree said... BALAS

Baini,
Hari ni last. Anything email kita k :)

Wahidah said... BALAS

ala dh tk sempat..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...