Monday, May 2, 2011

Snowstorm update

Update terkini: bekalan elektrik masih tiada.

Sudah 2 malam kami tido berbungkus, sudah 3 hari aku makan roti dengan peanut butter n jelly...

Akhirnya aku mengambil keputusan untuk lari diri. Sekarang ni on the way ke rumah pakcik Cik Abe yang 2 jam dari rumah.
Sent from my Verizon Wireless BlackBerry

11 comments:

ComeyBelako said... BALAS

masa mana pun aiyu memang tomey tomey tomey!

Maslina Roslan said... BALAS

Be strong huda...comel anak ko tido,meh hantar Malaysialah...sini x blackout...hihihi

bonda dadif aka akish said... BALAS

allolo..tak tahan betol tgk cik aiyu nih..apepon menten ssaje...

=)

Dinas Aldi said... BALAS

Elok sangatlah tu, mana boleh tahan makan roti dgn peanut butter & jelly ja, aiyak! have a safe trip ah!

Konot said... BALAS

have a safe journey.. hope everything turns out well for you and aiyu!

Wan said... BALAS

isk... sure cik abe pon risau..makin pelik weather skang ni, tetiba snow storm di tgh2 spring??! take care & keep warm!

Anonymous said... BALAS

ahkak!

mane bley tahan bf-ing makan roti je... huhu.. safe journey.. bawak kete bebaik n keep warm! prayers from us in kj.. :-)

ijah

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

No more snow kat sini tapi angin ribut ada lah.

PatinPasta said... BALAS

Mai,
La isk.. melarat sungguh ye ribut topan nye ye? Travel safe and hopefully things will be back to normal soon.

* Cik Aiyu totap maintain cool! :D

Madam Sooyaree said... BALAS

CB,
Thanks dear :D

Maslina,

Thanks babe! Hehehe.. kalau boleh aku nak pos diri sendiri sekali :P

Bonda Dadif,
Hihihih... dah kata mak paparazzi, kenalah maintain :P

Dinas,
Laparrr... nak nasi goreng USA!

Konot,
Thanks dear!

Wan,
Memang pelik weather. Cik Abe kat Texas pun dia kata sejuk. Patut dah panas melekit skang ni!

Ijah,
Itu le, dah le si kecik tamau makan sangat, lagi kuat dia menyusu. Thanks babe, kiss Dean for me!

SJB,
Canadap un takde snow, US pulak over acting, hihi

Patin,
Thanks dear! Itu lah, nasib ribut salji gini aje, kalau topan ahkak takut!

Rose said... BALAS

alaa comey nya diaa tido. comfy.

alhamdulillah storm dah over :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...