Tuesday, May 3, 2011

Home sweet home!

Akhirnya....

Kami kembali!!! :D

To those who wished us well, banyak-banyak terima kasih kami ucapkan. Mak terharu hokayyy.. :) Nak balas komen satu-satu tak sempat lagi, insya allah kita balas dalam sehari dua ni ok :)

Akhirnya, elektrik kembali ke rumah kami. Still on and off, tapi banyak on dari off lah.

Nak cerita panjang, aku agak letih sekarang. Rumah tengah bersepah, barang dalam peti sejuk pun nak kena buang, huwaaa... banyak kerja!

Anyway, sempena dengan hari Rabu di Malaysia sana, kita buat ala-ala Wordless Wednesday la. Cuma mak ni nak jugak berkata-kata kan, tak le wordless mana. Less word la, voley?


Cik Aiyu bergaya dengan Wayfarer dari Carter's. Amacam, ada gaya model tak? :D

Time ni kami tengah menikmati cahaya matahari dari dalam rumah. Nak keluar sejuk!


13 comments:

Anggerik Berduri said... BALAS

phewittt awek jambu lah..aharks cute seyh pkai shade..hahahahaha

Madam Sooyaree said... BALAS

Qilah,
Awekss kan, hihihi.. Model di muka pintu, hahaha

Amy Z! said... BALAS

fuuhhh.. mcm artis nih! ahaha..

nasib baik dah ok semua. hrp cuaca akan jadi baik. ;-)

take care!

bonda dadif aka akish said... BALAS

waaa...ala2..suri cruise time kecik2 dulu la...

=)

Anonymous said... BALAS

chomelllllll nyer..btol ada gaya n bakat jd model baby neh..nnti mummy anta aiyu pi intrview model eh..hehehe

WAWA PUTRAJAYA

farah said... BALAS

Fuh, dah macam America's next top baby supermodel gitu (^_^)

Missy CSI said... BALAS

perghh..bergaya cik aiyu

ni blk malaysia, wajib jd baby top model ni

Anonymous said... BALAS

auwwwwww sungguh comelsss tau ini budak!!! gerammmmmmmmmmmm!
aunty nak satu shades cam gini jugak! :p

Nanak said... BALAS

OMG...boleh jadi model budak ni..
comel btl.

mama maman said... BALAS

hhhaaaa... nmpk ke cik aiyu..?? hhheeee

lyza said... BALAS

bior blackout atau saljan melanda.. gaya tetap mau ada..hehehe...
Niway,syukur alhamdulillah semua selamat..hope colby dapat cari rumah cepat2...

Mick's Mama said... BALAS

welcome home ! kesian you and family. Hugsssss

Madam Sooyaree said... BALAS

Amyz,
Hihih.. artis tak laku :P Alhamdulillah cuaca dah ok :D

Bonda Dadif,
Kalau Suri haruslah pakai Ray Ban kannn...

Wawa,
Takut nanti mommy Aiyu yang psoing lebih depan kamera, haha

Farah,
Leh ajak Fatehah posing sama kan untuk ANTBM ;)

Missy CSI,
Gaya lebih, nangis pun lebih!

Anonymous,
Aunty nak pinjam ke? USD 6 aje :P

Nanak,
Nak saing dengan baby Fredo ni, hihi

Mama Yana,
Mestilah nampak, siap boleh skodeng jiran lagi, hihi

Kak Lyza,
Itu le, aye dah tak sabar nak pindah Texas ni

Az,
Thanks babe! Really appreciare it :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...