Tuesday, August 30, 2011

Di hari raya, terkenang daku pada si dia....

*ucapan hari raya melekat pakai gam gajah*

*untuk gossip terkini, sila scroll ke bawah*



21 comments:

Asmara said... BALAS

Selamat hari raya juga untuk Aiyu, mak Aiyu dan pak aiyu. Agak2 cik Aiyu dapat duit raya tak dari makpaknya? hehe.. ;D

Madam Sooyaree said... BALAS

Asmara,
Hahaha, tak dapekkk... Bila balik kampung?

FaznFaz said... BALAS

acecceece!!! salam perantau... hehehe!!! tapi kan, aku rasa, raya aku kat aberdeen lagi meriah dr raya kt mesia... ye laaa... kata xder kampung, so, raya kl jer!!!

anyway, eid mubarak utk ko, aiyu n colby yg jauh di mata....huhuh!!!! hang nak resipi rendang apa-apa x??? ye laaa, kalu nak pos serunding kang diorang ingat bom pulak!!!!

Mama Rizqullah said... BALAS

Selamat Hari Raya Puan Huda sekeluarga...raya di perantau ek..sabor jelahya...apapun,semoga ceria hendaknya menyambut syawal nanti...

Anonymous said... BALAS

Kita nak berpantun, jap eh.


Kuih Muih bersusun susun
Disusun walau terasa letih
Jari disusun memohon ampun
Semuga yang keruh menjadi jernih

Kalau balik kampung hayati lagi pantun ini, jap eh nak copy n paste dari fb kita ni

KETUPAT DAN RENDANG JADI HIDANGAN
DODOL DAN BAHULU MENJADI MANISAN
TERINGAT KITA KAMPUNG HALAMAN
PANDULAH KENDERAAN PENUH KESOPANAN

Selamat Hari Raya, Maaf Dzahir dan Batin.

Lepas raya kat kg, balik kita posa sunat 6 hari pulak ye.

Azian

PatinPasta said... BALAS

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk Aiyu, Mak Aiyu dan Pak Aiyu. Beraya ke mana tahun ni? (soklan mengundang balingan kasut :D)

Take care and have fun! :)

PatinPasta said... BALAS

Eh, buleh terlupa lak. Maaf zahir batin dari saya! :)

malin_purple said... BALAS

part "maaf jika terbuat pantun tak kelakar" tu yang nak gelak guling2.. heheh

salam aidilfitri cik Aiyu n pak n mak aiyu.. semoga dapat makan kuih raya yg sedap sedap.. wakakaka..

Nota Cikgu Anum said... BALAS

SHR Aiyu seklorga. raye ni buat ketupat ke lemang? ( larikkkkkk...)
Xkn nk mkn biskut Jerman jer kot.. :)

Nanak said... BALAS

selamat hari raya & maaf zahir batin utk Cik Aiyu & family..
aunty nak bw Fredo dtg beraya tapi jauh sgt :)

HoneyDear said... BALAS

eh, salam aidilfitri dari aiyu, mak aiyu dan pak aiyu, tapi gambaqnya aiyu sorang jek.

Tak boleh ni..kene upload gambar bertiga di hari raya memakai baju raya *ini request ni..hihi*

btw, selamat HARI RAYA di perantaun.

"Jangan sedih pagi ini, tak dapat kita bersama... Meraikan aidilfitri yang muliaaaa...."

Dinas Aldi said... BALAS

Selamat hari raya & maaf zahir batin dipinta! Semoga tabah sambut raya berdua di perantauan na!

Syera said... BALAS

selamat hari raya! enjoy the celebration :)xsaba nk tgk cik aiyu pki bj kurung raya die tu.

Niza said... BALAS

Selamat Hari Raya Aidilfitri wat Cik Aiyu sekeluarga , mak nye, pak nye sekali.

Gamba mak cik aiyu x de sekali ?

Konot said... BALAS

selamat hari raya to aiyu, mak aiyu and bapak aiyu!

Amy Z! said... BALAS

Assalamualaikum,
Buat cik Aiyu, mak Aiyu dan pak Aiyu.

Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Mohon maaf kalau ada kata-kata yang menyinggung perasaan. Tidaklah kami sengaja.

Semoga berbahagia di Aidilfitri dan semoga dirahmati.. :-)

Dari
Auntie Amyz Uncle Azlie dan Alam

somuffins said... BALAS

Selamat hari raya (kita datang dari rumah Patin n cik Tek). Mintak halal baca hal cik Aiyu dalam senyap ;-)

farah said... BALAS

Salam Aidilfitri di perantauan Nurul! Walaupun ber-2, am sure it'd be lovely nonetheless...jgn lupa post pic cik Aiyu berbaju kurung...awww can't wait! :)
Regards from us & fatehah!

Wahidah said... BALAS

selamat hari raya kak mai n family..wat cik aiyu mehla dtg mlk leh dpt wet raya..hehehe..:p

Nazayiena said... BALAS

Selamat hari raya buat Cik Aiyu dan family...

Unaizah said... BALAS

Selamat hari raya utk Cik Aiyu & parents Cik Aiyu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...