Tuesday, August 16, 2011

Parcel dari jauh

Ting tong...

"Rin, Amy ingin datang berjumpa"


~...Follow Me, bedak talkum wangi, untuk kesegaran sepanjang hari...~

Ok, perenggan kedua dan ketiga boleh diabaikan ye tuan-tuan dan puan-puan.

Kat sini selalu kalau ting tong... akan diikuti dengan bunyi gedebuk! Bunyi gedebuk itu datang daripada parcel yang ditinggalkan di depan rumah.

Semalam masa bukak pintu depan, ada 3 parcel yang diterima. Ada satu tu yang agak menarik hati. Selain daripada tulisan kiut miut saiz 38 Microsoft Word, parcel itu juga dihias dengan beberapa biji buah belimbing, rambutan, tandan pisang dan seekor burung murai.


Aiyu USA.

Kelas tak, macam Ella USA. You all enjoys!


Isi di dalam. Ada DVD lagu baby, dan pinggan mangkuk Sesame Street! Haruslah anak haku suka kan...


Muka Cik Aiyu kontrol hepi.


Lelama takleh kontrol dah. Dibelek nye pinggan mangkuk macam belek anak patung, hahahaha...


Kepada Farah, terima kasih bebanyak dear! Susah-susah hantar hadiah untuk Aiyu dari Malaysia. She definitely loves them, that's for sure! Terus kasi evening snack dalam mangkuk baru. Bertambah la koleksi barang bofren dia.

Eh, kalau sesiapa ada baby gal baya-baya Cik Aiyu dan masih belum beli kasut raya, Farah ada nak let go sandal RL yang dibeli untuk Cik Fatehah. She bought it from me, so memang it's from Ralph Lauren, not from Golok. From Golok pun ok jugak, cuma kat sini jauh le nak ke Golok, hehe. Kaki Cik Fatehah nampaknya ala karipap Ikea, beli-beli tak muat dah. *sorry Farah! :P* You can visit her blog at http://worldofpreloved.blogspot.com/. Ini bukan iklan haaa.. sekadar memanjangkan pesan :)

Lupa pulak, pada orang Selangor, selamat bercuti Nuzul al-Qur'an. Marilah bersama menambah ilmu extra extra ini hari :)

8 comments:

Amy Z! said... BALAS

ecehh.. seronoknya dpt hadiah. hihi. :D

farah said... BALAS

Ya Rabbi Nurul, xyah la buat entry on the small present. Huhu. Segan lah. Just hope cik Aiyu likes them, her belated birthday present (^_^)

Oh thanks also for the iklan x berbayar *tutup muka*

NuR si CiKGu RiBeNa said... BALAS

conoknya cik aiyu dpt hadiah..
suka tgk ekpressi muka dia...

tomeyy

daela said... BALAS

Amboi cik aiyu punya sengih....somelnya...

Nanak said... BALAS

Aiyu USA..wiwit...

Dinas Aldi said... BALAS

Tak bleh tahan tengok muka control hepi cik Aiyu, kahkahkah!

Madam Sooyaree said... BALAS

Amyz,
Eh, mestilah :D

Farah,
Eh, bukan hari-hari dapat hadiah tau, haruslah! :D Hihih, hopefully ada orang nak beli selipar tu, cantek!

Nur,
Mestilah seronok, dapat pinggan Elmo, hehehe..

Daela,
Thanks dear :)

Nanak,
Hahaha.. boleh jadi retis tak Nanak?

Dinas,
Adakah tahan hepi atau tahan poo poo? Haaa...

Anggerik Berduri said... BALAS

amboi.. ade plak koleksi pinggan BF. mmg tambah berselera dia nk makan nnti.. hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...