Thursday, October 6, 2011

Back home!


Aiyu Daddy
Antara mereka-mereka yang gembira pulang ke rumah.



Like father, like daughter.



Idola habis la Cik Aiyu pada daddy. Apa daddy buat semua dia ikut. Omak nye pun lapang hati, pasal boleh omak nye buat keje lain, hehehe.. Kalau asyik nak belek anak, rumah sape nak kemas?

Tapi rumah bersepah gak, pasal si tukang sepah agak aktif ye tuan-tuan dan puan-puan. Kalau tak kemas, sakit mata. Kalau kemas, sakit hati.



Nak sakit yang mana?



Iolls pilih hurup A lah Open-mouthed smile



Biar sakit mata, jangan sakit hati, hahaha…


Okehhh… back to mengemas kotak-kotak!


P/S: Sorry tak sempat balas komen, nanti esok kita reply k. Rumah macam kapal perang ni haaa... Sorry lalings!

10 comments:

Nanak said... BALAS

Aunty tgh selsema ni sayang..tgk gambar Aiyu, rasa kurang sikit selsema ni...pepun, Aiyu adalah sgt comel..nak kiss tp takut tjangkit selsema..flying kiss ajelah..hihi

Anggerik Berduri said... BALAS

daddy cik aiyu mcm cyborg bile pkai shade itu.LOL

Nazayiena said... BALAS

Hai Cik Aiyu ngan ayahnya persis artis2 pun ada......

FaznFaz said... BALAS

ok, klon suri cruise sudah balik rumah!!! hahahah!!!!

apparently, colby wat mulut cenggitu, ada gaya tom cruise dah!!!!! hahahaha!!!!

habislaaa perasan cik abe mu itu!!!!

SJB AKA SUE J-B. said... BALAS

Welcome home.

Arena said... BALAS

Memang geng sungguh aiyu dgn daddy dia tu ye.

lyza said... BALAS

mcm retis je...;)

farah said... BALAS

Sukati nyee cik kecik tu yee...hehe...

Wahidah said... BALAS

alahai bergaya nya anak dara sorang ne

Madam Sooyaree said... BALAS

Nanak,
Alalala.. get well soon auntie! Flying kiss pun ok auntie, Aiyu suka!

Aqilah,
Cyborg? Nasib baik hati tak keras you, hihih

Ina,
Hahahah.. retis tak laku!

Eila,
Pergh, kembang vontot Aiyu, hihih... Tom Cruise? Toksah le, Brad Pitt ok, hahah

SJB,
Thanks dear :)

Arena,
Ha ah, BFF gitu, hihihih

Kak Lyza,
Hehe, kembang le mereka berdua tu

Farah,
Suke leee... sama macam bapak

Wahidah,
Heehehe... biasa le dia.. siap test depan cermin lagik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...