Tuesday, October 18, 2011

When she is in good mood…

DSC02763-eDSC02765-e

Hari kurang berkata-kata. Kurang dosa haku, hahaha…

26 comments:

sabira said... BALAS

SHE is ALREADY A BIG GIRL WITH THE BIG SMILE AND THE DIMPLE LOOKS CUTE :)

Niza said... BALAS

wah tersenyum lebar cik aiyu kita.....so sweet. x sabar nak balik msia ek .

mama maman said... BALAS

Senyuman manis cam ibu dia..:)

Nisa Ali said... BALAS

comel je die ni geram!!

kak nnt letak la video akk interaksi dgn Cik Aiyu..

liemaopurut said... BALAS

owh.....tersangat la manisnye senyuman mu itu wahai cik aiyu...terpegun daku seketika.

Nazayiena said... BALAS

tomeinya Cik Aiyu hari nie yea.....

jas imran said... BALAS

santiknya gigi cik aiyu...

tomei2! maknya memang layak kembang idung. hik2

アヌム ちゃん said... BALAS

kawaii....

Anggerik Berduri said... BALAS

bebudak kecik mmg suka ddk gitu kan? *termasuk yg menulis ni mase kcik* hahahaha

btw, she's so adorable with that smile+dimple segan² nk dlm itu. LOL

ctm.zainal said... BALAS

I was browsing through ur previous entries and noticed, Aiyu tetiba membesar dengan cepatnye... Not so long ago, beliau tak de rambut dan bulat je mukanye.. Lately, dah mcm anak dara dah... And she's getting so beautiful, i wanna cry... T_T

my everything said... BALAS

BILA DIE SENYUM MACAM NI DIE SEBIJIK MUKE U LALING!!!

norashikin said... BALAS

Cik Aiyu da semakin besar...semakin comel..luv Cik Aiyu...muah..muah...cute cam mak die gak...

June said... BALAS

comel nyer aiyu .... geram tgk

sHieRa cAkAp said... BALAS

Aduh manisnya senyuman Cik Aiyu!

Anonymous said... BALAS

nampak gegerl sgt .. tak macam budak 15 bulan

xoxoxo,
elen

Nanak said... BALAS

hi big girl...senyum mcm tu serupa dgn mommy lah..:) kiss 3x..

youramirah said... BALAS

rasa macam nak buat menantu pulak tgk dia senyum gitu. hehe.

Mama Kembar 3 said... BALAS

she's GORGEOUS!!! tlg branak kan lg 2 org princess yg cute mute camni, baru cukup kuota mama nak buat menantu hehe ;-)

persimmon said... BALAS

ooh..comelnya..mary said it..:-p

Bimbo said... BALAS

alahaii cik aiyu..sangat cun! mai, bim promo ur blog kat my blog..just nak mintak izin ok? tq

Watai said... BALAS

Makin cun girlpren aku ni

marinahunny said... BALAS

lamanya tak singgah...makin ayu cik aiyu ni...sekejap je dh besar rupanya..

Amy Z! said... BALAS

sweetnyaaa....!

mwah!

Kisah Hati said... BALAS

oloo.... dah besarnya cik aiyu ni... dah jadi anak dara comel dah...

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Thanks dear :) Kejap je kan besar...

Niza,
Thanks dear, senyum pasal akak duk lepak ngan dia semalam, hehe

Mama Yana,
Auwww.. thanks!!!

Nisa,

Thanks dear. Interaksi takleh, nanti dia terus tak berinteraksi!

Liemoapurut,
Thanks laling :)

Ina,
Thanks dear :))

Jas,
Ni skang malas gosok gigi, harap2 kekal la gigi tu sampai 7-8 yahun, hehe

Anum,
Arigato!

Aqilah,
Kalau nak tau, kita sampai skang suka duduk camtu, hehehe... Cik Abe jeles pasal takleh join :P Thanks dear :)

CTM,
Cepat kan dia membesar, nanti a few years to come tak tau la camne. Thanks dear :)

My Everything,
Hehehe.. Cik Abe pun cakap, she looks just like her mom :8D

Norashikin,
Thanks dear :D

June,
Terima kasih :)

Shiera,
Thnaks laling!

Elen,
Aye rasa macam muka Luq Luq pun ade, hehe

Nanak,
Hehehe.. anak mak nih :P

Youramirah,
Hehehe... kena isi borang ni :P

Mama Kembar 3,
Cukuplah sorang dulu ni, hehe.. Tunggu dia boleh jadi khadam dulu :P

Azza,
Thanks Mary!

Bimbo,
Boleh aje dear, thanks sudi promote blog kita :)

Watai,
Heh, makin mahal le nanti, ahaha

Marina,
Thnaks sudi visit kita :) Kejap je kan dia dah besar...

Amyz,
Thanks dear!

Ana,
Thanks dear :)

Anonymous said... BALAS

ish comelnya cik ayu ni, bila senyum sijibik cam ibu dia, cuma rambut ngan kulitje cam dadnya


Zie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...