Friday, November 18, 2011

Baby ganyut

Ada orang tu kan, rupanya meroyan nak pakai botol susu.

Iye lah, mak nye tak kerja, jadi kenalah amik kesempatan berjimat cermat dengan memberikan susu badan. Nak pam-pam pun malas, adalah agaknya 5 kali sepanjang hayat Cik Aiyu.

Tak ku sangka, rupanya dalam diam, ada orang teringin nak pakai botol susu.

Keinginan itu telah disuarakan semalam di rumah Ochee & Ayu. Tatkala kembar Kakak & Adik minum susu, cik kak kita pun sibuk sama. Siap buat rampasan kuasa botol susu Kakak. Nasib baik ada botol susu spare, boleh lah join sama. Tapi Cik Aiyu minum susu segar sejuk je lah, hehehe..



Hasilnya…..



IMG_0844-eIMG_4922-eIMG_6615-e

Yang best bapaknye pun join sama, meroyan dah lama tak susukan anak, hahahaha…..

IMG_6396-e

*Pics: Credit to Ochee*



P/S: Esok kami nak berjimba ke Tropicana City Mall. Sesiapa nak join, please e-mail me at hudada@gmail.com k Winking smile

11 comments:

blu4sky said... BALAS

lol apa ke gaya cik aiyu minun susu rope tu..itu main namanye..hihihi
sorry maknye cik aiyu nama apa ye..i thot ur name was mai.. :-p

cahya indah said... BALAS

akak, Cik Aiyu tu dah macam minum susu dalam cawan dah..tunggang kasi turun masuk dalam mulut semua sekali. hehe.

FaznFaz said... BALAS

hahahha.... nak gak kt botol!!! anak aku??? haraaaaammmmmmm!!!!! sampai kesudah botol bau kedai!!!

mama nurin said... BALAS

salam huda..bestnye kat situ sok..kita keja la pulak...kalau tak leh join n jumpa cik aiyu lg..sob sob..keja dr pagi sampai malam lak tu...kiss tu cik aiyu :D

Niza said... BALAS

Hehe cik aiyu tingin jgk ek...
Best nye klu dpt p tp hr ni kita p bn youth fair kat pwtc tmn adik... next time la join sesi fan club cik aiyu

Rizziela said... BALAS

menghayati tu minum susu

Nazayiena said... BALAS

Iyalah member tu tgk semua minum pki botol mana x nak terigin jugak...

Nanak said... BALAS

hahaha..mmg serupa dgn bf cik aiyu..hari tu kat rumah MIL..kazen Fredo tgh minum susu..tak pasal2 kena rampas..ahahaha....skng ni klu g rumah MIL kena bw botol susu dia jg..nti tak pasal2 gaduh...

dear, susu sugar sejuk tu aiyu minum mcm tu je? fredo i kasi suam sikit..hari tu bg dia sejuk, dia takmo..ahaha

Madam Sooyaree said... BALAS

Blu4sky,
Nama kita Nurul, hehehe... Itu nama baby tak reti tapi perasan reti minum susu, hahahah

Cahya,
Itu le dia, orang jarang2 pakai botol kan, hahaha

Eila,
Hahaha.. anak haku semua benda dia nak, lelagi kalau hak orang, hahaha

Mama Nurin,
Salam Mer, takde rezeki kita nak dating kan. Takpe, insya allah tahun depan :)

Niza,
Insya allah, kot kot dapat balik raya tahun depan kan, boleh buat open house :D

Rizziela,
Orang jakun memang gitu, hehehe

Kak Nurul,
Tu la kan, semua benda orang nak, dia nak!

Nanak,
Hahahah... Fredo pun sama ye.. I kasi susu sejuk terus dari peti sejuk je. Aiyu semua dia belasah, hahaha.. Ais pun dia suka kunyah2 T__T

Dalila Hamid said... BALAS

alahai... tomenya....

Amy Z! said... BALAS

ahahaha. over betul minum susu mcm tu. ahahaha. sabor je la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...