Tuesday, November 15, 2011

Pok amai amai, daddy sudah mai

DSC02991-e

Pagi tadi Cik Aiyu terpaksa dikejutkan dari lena. Kena bersiap sedia menuju ke arah suatu tempat.

Destinasi yang kami tuju pada pagi tadi ialah…..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
KLIA!!!

Woot woot, daddy sudah sampai! Mamat tu jalan lenggang kangkung tak bawak luggage, jadi idok le tunggu lama. Masa baru sampai, Cik Aiyu agak eksyen ngan bapak nye. Tamau kena angkat. Tapi pak dia angkat gak, hehehe..

Bila dalam kereta, dia dah mula duk sengih-sengih. Pit stop di Fariz Maju jap, makan roti canai. Kegembiraan Cik Aiyu mula menular. Dah sampai rumah, baru lah cik kak kita nak bermanja dengan daddy nye. Sengih-sengih sepanjang masa, walau daddy tak buat lawak.

Maka, dengan ini, mak nye akan kurang mengadap laptop. Kalau ada komen atau e-mail yang tidak atau lambat dibalas, mintak ampun mintak maap. Later peeps!

8 comments:

bonda dadif aka akish said... BALAS

ahakss...

ye la kamik memahami..
mommy pulak nak dok sengeh2 ngan apak aiyu..

hihihihih..

=)

アヌムちゃん said... BALAS

best la cik aiyu daddynya dh smp ye :)

Nazayiena said... BALAS

Ni bukan saja cik Aiyu je yg sengih2 kat daddynya mom pun apa kurangnya....hehehehe

cahya indah said... BALAS

Cik Aiyu memang betul2 buat pose waiting for daddy tu..

Konot said... BALAS

seronot aiyu (dan mak aiyu.. heheh) daddy dah sampai!

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

sebenarnya maknya lagi seronok dr dak aiyu, saja ja cover dengan cik aiyu tu..lalalalalariksssss

Amy Z! said... BALAS

yeayyy!! ;-)

Madam Sooyaree said... BALAS

Bonda Dadif,
Hahahah.. op kos mak nye sengih sama!

アヌムちゃん,
Mesti le best, hehe

Kak Nurul,
Hahaha... ya betul!

Cahya,
Hehehe.. dia nak cuba selit masuk, tapi tak muat :P

Konot,
Kami sama-sama suka, yiihhaaa!

Elissmie,
Hahahaha... kantoi!

Amyz,
;) Sukkaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...