Wednesday, November 2, 2011

Her happy faces...


*credit to Helen*



Setelah hampir seminggu beramas mesra, barulah Cik Aiyu mampu tersengih-sengih ala kerang busuk pada mereka-mereka yang berusia atas 12 tahun.


Lambat sungguh anak haku nak warm up, but late is better than never ;)


Skang dah boleh buat press conference kan, Munirah? :P


To those who messaged me personally, sorry ada yang tak sempat reply lagi. Blame the fatigue mind, not the heart.


xx

12 comments:

farah said... BALAS

I nak ucap terimas kat Helen atas ehsan gambo2 cik Aiyu. Bravo Helen! Kalau tunggu maknya, mgkin I x dpt disajikan dgn gambo cik Aiyu yang dinanti2kan. Sekian. Hehe.
P/s: Mummy cik Aiyu jet lag lg ke? Dah boleh tido? :)

Nazayiena said... BALAS

baru nampak muka ceria cik Aiyu.....dah kat M'sia ni x rindu kat papanya ke?

Amy Z! said... BALAS

hihihi. cerianyaa dia!

muah!

Nanak said... BALAS

mesti Helen bw camera kesana kemari nak tangkap gmbr menantu i tu kan..hihihi...comelnya minah salih ni..

ctm.zainal said... BALAS

gmbr left handside belah bawak sangat sweey... alahai.. jelesh!!! comey sangat!

sHieRa cAkAp said... BALAS

Gembira sungguh Cik Aiyu... Lambat warm up ye. bese la budak2..

daela said... BALAS

Amboi cik aiyu...tomei jer bila bergambar..pandai betul berposing..

naa said... BALAS

cumill..culik jappp boleee..heeee

lyza said... BALAS

Gambar bawah kiri tu..cantik la.. nampak muka dah besar u..tp hat paling atas tgh guling2 tu...tak nampak rupa dia le plak...lain plak.. hehehe...
helen amik cuti sebulan jd paparazi aiyu..klass gitu..:P

Niza said... BALAS

sonok tgk cik aiyu happy faces...
Sgt cute , i like...
Btw cik aiyu mmg lebih ikut gen mak nye... really sebiji mcm mummynye.

cahya indah said... BALAS

sengih je Cik Aiyu ehh..dok tayang gigi la tuh hehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Farah,
Hahahah.. itu la pasal kan. Mak nye dah boring amik gambar anak, hihihi... Alhamdulillah ok dah :D

Ina,
Taktau la dia rindu ke tak, tak sebut pulak nama daddy, hehehe...

Amyz,
Thanks laling!

Nanak,
Hahahah.. itu la pasal. Kesian Cik Aiyu, mata selalu kena flash, hihihih

CTM,
Auww... thanks laling!

Shiera,
Itulah, skang ni happy saje dia, back to normal :D

Daela,
Thanks dear. Itu bukan dia pandai posing, pandai camerawoman amik gambo, hehe

Naa,
Sekali dia jerit kang, hahaha

Kak Lyza,
Itulah, cukup sebulan penuh memory card Helen, hehe

Niza,
Muka ikut mak pun, orang still kata tak sama. Mementang la kita cekelat, hehe

Cahya,
Biasa, iklan Colgate percuma hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...