Wednesday, January 18, 2012

Perkhidmatan bibik percuma

DSC03801-eDSC03802-eDSC03804-eDSC03806-eDSC03807-e

Tah ape mimpi hari ni, Cik Aiyu gigih mengelap rumah malam tadi.

Semua benda dia lap, dari lantai ke dinding ke kabinet ke mainan sampai ke mak bapak, hehehe…



Esok nak train dia cuci jamban lak, hahahaha… Sonang hidup mak nye!

15 comments:

bonda dadif aka akish said... BALAS

baguih nantu nih...

beb!!!anak bujang pons sekang kemaruk mengelap....

tgh musim mengelap kot...
semua2 mende dilapnye...
heheheheh

♥♥relyza♥♥ said... BALAS

ajar cik aiyu lipat buat laundry lak. lipat kain baju, iron sekali.
pastu post cik aiyu ke umah aunty anor ek

mamasuri said... BALAS

comel cik aiyu kte buat keje tlg mama yek...sejuk hati..

Nazayiena said... BALAS

apa mimpi cik Aiyu nie yea.....tp bagus x pyh mommynya nak train klu nanti minta tlg.....

Anggerik Berduri said... BALAS

ekhem fefeeling cinderella lah tew. hahahahaha

jie said... BALAS

cik aiyu, meh datang umah acik mau? acik ada sebalang gula-gula, coklat 8 guni, ais krim malaysia perisa strawberry 22 batang. Mau mau hehehe ;) your mum and dad bulih gi honeymoon kali ke 18 ;)

bidadari suamiku? said... BALAS

Sejookkk perot mak lagu ni hehehehe...

sabira said... BALAS

wah gigih betui miss blonde kita...yupss kena train cuci jamban plak..senang kan kak ada pembantu ..hahahahaha....

Bonda Mia Laila said... BALAS

Assalamualaikum Cik Aiyu Isabella n mommynye...:)
Waahhh xsia2 mommy train kamu ye nakk..ringan tulang. Senang mommy n daddy nk tinggalkan2 kamu kalau rumah besepah..:)hihi..kak huda, ape la agaknye yg dia tgk akk buat tiap2 hari smpai she feels 'dapat seru' nk buat cam mommy buat..

My Life My World said... BALAS

Acik nak pinjam Cik Aiyu barang sehari dua boleh. Nak suruh lap barang kat rumah. Dah lah cute, rajin lak tu. Boleh buat menantu ;)

Nota Cikgu Anum said... BALAS

insap mak tgk pics ni..setaun lebeh dulu, kecik jer budak nyer. skrg dh pandai buat chores..dun grow up too fast my dear

Anonymous said... BALAS

comelnya..ntah2 mek aiyu..berangan mau jd cinderella..hehehe..pasni jadi ape pula..ok kwn2...kita dan kak mary tunggu..utk episod seterusnya

Anonymous said... BALAS

Ha ha ha ... sampai mak bapak pun kena lap ... memang lawak


Sari77

❤ eyeme ❤ said... BALAS

saya nak hire dia boleh tak x?

kecik2 dah pandai..untunglaaaa~

Madam Sooyaree said... BALAS

Bonda Dadif,
Hahaha... musim le kot. Nasib baik musim elok, kalau musim mengamuk, haru!

Anor,
Hahahah... laundry tu rajin gak, lipat pun ok. Iron tak dapek pasal mak nye pun malas, haha

Mamasuri,
Alhamdulillah... jangan hot hot chicken shit sudah la kan

Kak Nurul,
Dari tolong mengelap, baik tolong jangan buat sepah, hahaha... Yang tu masih fail lagi :P

Aqilah,
Biasa le, nak tunggu putera idaman, hihi

Jie,
Waaa... baik punya umpan? Honeymoon? Dating makan 2 orang pun baru sekali sejak ada Aiyu, huwaaaa

Bidadari Suamiku,
Aminnn... harap la selamanya rajin kannnn

Sabira,
Hahaha.. miss blonde you :P Itu le pasal, tinggi sket cuci pinggan lak :P

Bonda Mia Laila,
Waalaikumsalam... dia patut dapat seru jangan sepah barang mainan, hahaha.. Tengok le bilik mainan dia, macam kapal pecah!

Acik,
Auwww... timasih acik... Kombang vontot Aiyu kalau dia paham, hahaha

Nota Cikgu Anum,
Kejap aje kan dia dah besar. Esok esok tanak lepak ngan mak bapak dah, so uncool kata dia

Azza,
Biasa la diorang ni kan, hari ni fefeeling macam ni, esok lain pulak. Macam macam!

Sari77,
Itulah pasal, busuk sangatkan kami ni, hihihih....

Eyeme,
Hihihih.. takut lagi tambah kerja tak nanti? :D Murah aje rate kami, kalau berminat boleh isi borang :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...