Monday, January 16, 2012

Toys, gadget, whatever

Oh my, oh my… Rindu sungguh dekat blog.

3 hari tak update, gigil wa cakap lu. Tapi apa kan daya, mak nye tak berapa sihat. Malam tadi terpaksa makan ubat. Kita menyusukan anak, kalau boleh memang nak elak telan ubat. Tapi nak buat camne, kalau tak habis Cik Abe jadi sasaran kena marah pree, hihihi…

Anyway, cik kak kita skang ni sudah semakin berani. Hari tu kan berani turun slide ikut vontot kan… Ingatkan takat slide kat rumah aje. Rupanya slide besar kat taman permainan pun dia sapu! Tinggi weh slide tu, aku yang dah tak berapa remaja ni pun rasa gayat. Mungkin pasal lebih muatan kot, turun laju je, hehehe.. Cik Aiyu slim shady, turun perlahan sket aaa. Konpiden je budak tu panjat artificial climbing rock, pastu turun slide budak besar. Cik Abe kata tadi kat taman, ada budak 3 tahun pun takut nak turun sendiri. Mesti kembang kuncup lobang idong Cik Abe, yang anaknya kecik lagi dah berani.



Budak berani dan permainan baru nye. Ke gajet baru? Gajet permainan baru?



Cik Aiyu dan kamera nye.

DSC03773-e

Sebenarnya ada customer yang nak belikan untuk anak nye, alih alih orang lain lak yang terpengaruh, hahaha…

DSC03775-e

Kalau dah awek tu, tak camwhoring memang tak sah. Sudah le penuh kamera tu dengan gambar lobang idong Cik Aiyu. Takpe, sendiri punya lobang idong, sendiri tengok!



P/S: Belated birthday shout out pada Helen. Semoga bergumbira di Batu Keras menyambut hari jadi yang ke 21, buat ke 21 kali, hahahaha....

15 comments:

Anonymous said... BALAS

pasni cik aiyu leh la amik gambo maknye pulok.. kui3...

ITA

syazazoo said... BALAS

haha..gaya tu yg paling xtahan tgk tu.mcm tgk pilih pose mana paling ceksi kt camera tu.hihi..nurul,sya dh dapat parcel (tumpang lalu Sooyaree..haha).thanx..

Anggerik Berduri said... BALAS

matching la baju and camera.. serious cute camera tu. camera real ke? or memain? pakai film or digital. hehehe

Hanis MY said... BALAS

gojes aiyu... nak cubit pipi dia!

Nazayiena said... BALAS

Cantiknya camera Cik Aiyu kaler pink ngan purple plk......memang camera betul2 ke Huda?

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

alahai stylo tengok kamera. tengok kaki la :)

Amy Z! said... BALAS

Kita plak yg ngeri bila dia nak turun slide tinggi. Huuuu..

Toy merangkap gadget. Haha. Apa2 aje lah. Haha.
Tu suka ambil gambar cam mommy juga tu. Hihi.

4 Kay-E said... BALAS

Hahaaa. Mana tak nampak lubang hidung, dekat benar di zoom nye. heheee..

Rugged Cik Aiyu hari ni? Ala2 rocker gitu... Cumil.

Nota Cikgu Anum said... BALAS

nex taim klu nk posing kn...cik kak kne show your neck ye. bagi nmpk jinjang sket :)

I.Q.W.A said... BALAS

cik aiyu duduk cm org da beso. hehe :) cantik baju

lyza said... BALAS

Gaya mau ada..tu penting... ^_^
tekun menelek nampak....
ada putra idaman ke kt dalam tu.. hahahaha

cahya indah said... BALAS

Cik Aiyu dah macam photographer cari the best pix in the cam..hehe

Anonymous said... BALAS

jom camwhore bersama kak mary..then tgk sapo yg seksi..also lawa cam mama....lastly rebut dan gaduh sesama...hehehe

sabira said... BALAS

wahh..gaya gaya photographer yang dah expert..hehehehehehe..nnt tolong mummy ambik gambar handbag yer lalink..:)

Madam Sooyaree said... BALAS

Ita,
Hihih.. dia dah amik dah, tapi dia pi deleteee.. huwaaa...

Sya,
Hihihih.. gaya itu penting kann... Thanks dear for the confirmation, kita jual ye :)

Aqilah,
Camera tu real, tapi kualiti cap ayam la. Siap boleh download, rekod video pun boleh, hahaha. It's digicam for kids, tapi pakai bateri AA je le

Hanis,
Thanks dear! Takut dia picit pipi awak balik tak?

Kak Nurul,
Kamera betul, digicam untuk kekanak. Dia suka main kamera saya, tu yang belikan

Elissmie,
Hehehe.. see hte leg orang kata kannnn

Amyz,
Haaa... dia suka amik gambar bebanyak, pas tu delete. Pastu mula la 'ooo owwwww'

Ita,
Nak camwhore jarak jauh, tangan pendek lagi, hihihi... Rocker kecik, ikut bapak kot :P

Nota Cikgu Anum,
Hahahahaha... camne nak tunjuk, leher sekangkang kera!

Iqwa,
Thanks dear. Dia memang, suka tiru cara kitorang skang

Kak Lyza,
Biasa le dia, eksyen lebih. Putra ape, gamabr dia saje dalam tu

Azza,
Hihihih.. cik kak kita tak reti melaram lagi. Pasal kita bersiap selalu dalam bilik, dia takleh masuk :P

Sabira,
Hahaha.. harusss... boleh mommy goyang kaki sat nanti :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...