Saturday, February 25, 2012

Busy weekend

Aktiviti kami sejak 2-3 hari ni...

Shopping dan shopping dan shopping.

Tapi takde satu pun untuk tuan tanah, semua untuk Sooyaree's Closet. Alhamdulillah, rejeki... Ada juga rakan Mai Korner yang jadi customer, jadi kami ingin ucapkan terima kasseeyyy!

Sebenarnya dalam hati kami sudah ada taman. Eh, ada zoo. Tak sabar nak tunggu Selasa, time tu nak cakap 'babai Texas, hello California!' Kot kot terjumpa Katy Perry kan.. sape tau ;) Pergh, hajat hati tinggi tu! Ikutkan hati dan perasaan, memang teringin nak gi diving kat situ, tapi apa kan daya, dah jadi mak mak ni, pergi bercuti bukan lagi untuk diri sendiri, tapi adalah untuk berjumpa bofren merah anak di SeaWorld dan jumpa rakan-rakan di zoo.

Awek kepenatan shopping. Tapi takpe, lepas tu kena rasuah pergi taman, hehehe...

6 comments:

sabira said... BALAS

wowww...awek tgh tgk sunglasses..berkenan ker??mintak daddy nnt yer :P...

Hanamiko Sakura said... BALAS

kesian dia cik aiyu... penat... tapi dapat pergi taman ^^

Asmara said... BALAS

ai recommend your page to my sister. shes one of the buyers. hehe..
moga terus maju jaya! ;D

Amy Z! said... BALAS

Penat shopping ek, cik aiyu. Takpe. lepas ni bleh jumpa boifren merah tu. mesti excited. Hihihi.

Madam Sooyaree said... BALAS

Sabira,
Hahaha.. harus la kan! Boleh share ngan mak nye, hehe

Hanamiko Sakura,
Itu le dia. Bukan penat, angin pasal tak dapat berlari!

Asmara,
Auww.. thanks dear! Dari jauh tu, hehe.. really appreciate it :)))

Amyz,
Takut mak nye yang terlebih excited kang, nak bergambar dengan Elmo, hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said... BALAS

amboi bukan main lagi dia posing yerkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...