Monday, February 27, 2012

Dasar pompuan

Walau dia suka memanjat…



Walau dia tak suka pakai dress….



Walau dia mempunyai suara rock….



Dia tetap budak pompuan.



DSC04604-e

Inilah kerjaan anak saya di siang hari. Lepas tido siang, dia datang bilik mak nye. Seperti biasa, tempat pertama yang dituju adalah laci tepi katil. Memandangkan bilik tengah banyak barang atas lantai, aku ajak dia keluar. Time tu aku pergi bilik ketiga untuk print resit. Selalu kalau aku masuk bilik tu, dia akan ikut. Tapi tidak kali ini. Aku tunggu punya tunggu, senyap aje…

Soheh, anak saya ada projek le tu.

DSC04607-e

Keluar bilik jumpa cik kak kita rupa macam ni. Muka serius aje time tu, macam orang takut masker pecah, hehehe… Kalau tak gebu gak kulit tu, mak tak tau la nak!

20 comments:

venusfreedom said... BALAS

hahahahaha..comel!! muka bangun tdo la cik kak kita ni

ctsal said... BALAS

nak maintain kulit gebu dan jelita memang kene mula dari kecik kan cik aiyu? hahaha :D

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

apa pun dia buat dia tetap comel..hehehe

アヌムちゃん said... BALAS

smpai sapu kat kaki.hihi

sarah kalam said... BALAS

series nau muka die...hehe..
kelakau jeee...

Anonymous said... BALAS

Klau dah namenye pompuan kan??? hahaha.. i tringin nak de anak pompuan lah bile tgk cik aiyu nih... hehehe...

ITA

C.M.A @ CikMoonAdnan said... BALAS

hoh patut lerr senyap je... tu kejenyer ye... hehehe

farah said... BALAS

cik Aiyu, x perlulah nak pakai masker, kan dah sedia putih gebu mcm kapas...no need okayy, apa kata main lipstick mommy ke, masker jgn main keyyy...hehe....

lyza said... BALAS

kalau dah pompuan..hahahaha....tp serious gile muka tu...kusyuk pun ya.. hahahahaha...

Nazayiena said... BALAS

Ha ha ha kecik2 lg nak pandai nak pki masker,nie mesti biasa tgk mom dia pki tu.....

Nanak said... BALAS

wah,kaki pn tak tinggal you..hehe..main comel la anak dara ni..

ayang said... BALAS

Aiyu aiyu.. untie ni masker baru nak kenal masa dah dok U, tu pun kat letak kat muka je yang mamu, ngko siap sampai ke kaki.. ish ish ish... tuah badan..

sabira said... BALAS

wowww...nnt gebu jugak kaki...pandai tul apply masker kat kaki...hahahahahahahahahahahah..dah boleh ajak mommy gie spa...

Amy Z! said... BALAS

ai yakin kulit cik aiyu tambah2 gebu gitu. ahahaha.

kat kaki pon sapu masker ke nak?? *pengsan*

oli-go said... BALAS

hahahahhaahahaha...segak kaki aiyu lepas ni..

sya_zazoo said... BALAS

tu belum pakai lipstick merah menyala lagik. sure berduyun datang minang..hihi

misha.w said... BALAS

ada chance la mommy beli lotion baru. hehehe

Nota Cikgu Anum said... BALAS

ni msti nk tiru wanita pertame kite yg kulit tegang cegang neh :)

Anonymous said... BALAS

Hah Cik Aiyu ... picit kuat-kuat masker tu ... lebih banyak dia keluar semakin cepat kempisnya dan semakin cepat pula habisnya ... semakin cepat pula bonda mu akan beli yang baru ... (lariiiii .. aku dah ajar anak orang jadi jahat..)

Sari..

Angah said... BALAS

alahai kalo pompuan tupompuan jugak la cik aiyuuu oiii...geram tgk aiyu niii....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...