Saturday, February 11, 2012

Hujung minggu yang sendu

Mintak ampun mintak maaf, tuan punya blog tak boleh nak balas komen pasal tuan punya blog kurang sihat. Batuk dan selsema, sungguh tak best. Bintang blog pulak asyik nak menempel, lagi lah.
 
 
Di Malaysia, mak tuan punya blog pulak masuk spital. Bapak tuan punya blog pun hari tu masuk spital, tapi dah keluar siang tadi. Mak masih dalam spital.
 
 
Nanti bila dah sihat dan free sket, tuan punya blog akan kembali.
 
 
*ade ke yang menunggu, ngeh ngeh ngeh*

15 comments:

Imran@Copenhagen said... BALAS

Get well soon!

Hisfazilah said... BALAS

Get well soon Huda! same here...batuk selsema tak baik2..

Aritu pun I balik Msia sbb family tak sihat...understand the feeling.

Take care!

Angah said... BALAS

ada yang menunggu,...
hehe ,..peminta baru datang meninjaoo..suka baca kisah cik aiyuu kenit yang cumeiii tu

Anonymous said... BALAS

Ada, makan obat ya

Ahkak

muslimah rempit said... BALAS

Saya!!!! saya tunggu hapdet dari Huda weeeeeee...

Semoga bertambah sihat demi cik Aiyu dan Abe heeeeee

mama maman said... BALAS

moga huda cepat sembuh ye.. as well ur parent..

nnt rindu nak terjah blog nih..:)

mama maman said... BALAS
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... BALAS

Wahai Cik Aiyu ... buatkan segera untuk bonda mu bubur nasi dan telur asin tapi bukan nasi melukut sayur keladi ye.. nanti tak pasal-pasal pulak bonda mu jadi ikan kaloi ...

Tuan punya blog, gurau je ... semoga cepat sembuh dan berblog kembali ..

Sari..

Amy Z! said... BALAS

Semoga cepat sembuh. Mwah!!

Rineldi @ Ineld said... BALAS

Ada yg menunggu...saya salah sorangnye..akak..semoga cepat sembuh.

Dinas Aldi said... BALAS

Memang sedih kalau tak sihat. Semoga cepat sembuh naa & jugak doa saya untuk ibu Huda, semoga dia jugak cepat sembuh & boleh keluar dari hospital..

farah said... BALAS

Penunggu aka peminat cik Aiyu kat blog ni kan ramai. I ni pepagi masuk ofc mmg kena check cik Aiyu k, staple reading gitu pagi2 hari before bekerja...hehe...get well soon k to u & your mother. Hope it's nothing serious and ya'll get better soon!

norashikin said... BALAS

Semoga cepat sembuh...doa yang terbaik buat u and your family..

Nota Cikgu Anum said... BALAS

cepat sehat ye

Madam Sooyaree said... BALAS

Imran,
Thank you, really appreciate it :)

Ila,
Thanks babe! Alahai, everything is well back home tak? I pun skang ni risau. Iye la, parents dah 60 ++, kita ni pulak jauh, huwaaaa

Angah,
Thanks dear, baik sikit demam terus, hehehe

Ahkak,
Makasih kak, memang hari hari sebelum tido kita makan obat :D

Muslimah Rempit,
Hahaha.. suka nick awak! Thanks dear, alhamdulillah dah sihat :)

Mama Maman,
Tq tq, really appreciate it :)))

Sari,
Kalau dia tak buat bising pun dah syukur, hahaha... Sedap pulak bubur nasi ngan telur asin, cam nak buat esok je, hehe

Amyz,
Thanks laling!

Rineldi,
Thank you dear, really appreciate it :))

Farah,
Thanks dear, really appreciate it :) My mom is getting better, tapi dia cam tak lalu makan sangat, so she's still weak :(

Norashikin,
Thanks dear, aminnn... :)

Nota Cikgu Anum,
Terima kasih, aminnn...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...