Thursday, March 8, 2012

Kalau takut dilanda ombak...

Jangan buat sand castle di tepi pantai.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Buat kat taman permainan sudah.
Ye, Cik Aiyu takut ombak. Tapi takleh salahkan dia jugak, air laut kat San Diego sejuukkkkk!!!
Takpe, nanti balik Malaysia kita cuti cuti Malaysia pulak :D

20 comments:

ANR said... BALAS

hahaha comel lah cik aiyu. :)

Anonymous said... BALAS

cute la cik aiyu berlari2 anak di persisiran pantai.. same la anak i pon takot ngan ombak.. ingt suke main air suke la mandi pantai... hurmm... x jadi maknye nak tanned.. hahahaha...

ITA

KucingMalaysia said... BALAS

Comel nya Cik Ayu takutkan ombak, ;)

farah said... BALAS

Ombak Malaysia lagi ganas kot kan...hehe...ombak kat SD cam comel2 je...hmmm I smell another trip back to Malaysia nih...hehehe...

Cik Puan Hafiza said... BALAS

Takut ombak?
takde chance la nak tengok cik aiyu berbikini..hehehe..

Munnafendy said... BALAS

comel2 sungguh anak omptutih ye =)

cik aiyu laaaaagi comel =)

ctm.zainal said... BALAS

Lontar peluru ke, nak??? ahaks..

miss scofield said... BALAS

ececececec

berani...berani..takut rupeny cik aiyu nih....

hik....hik.... :)

miss scofield said... BALAS

ececececec

berani...berani..takut rupeny cik aiyu nih....

hik....hik.... :)

Nazayiena said... BALAS

Hai Cik Aiyu ingat baling dgn pasir tu ombak x datang lg ke?hehehe comel je mencecet lari takut ngan ombak kat blkg....

Syima Syaz said... BALAS

cik aiyu dah besar...dh jadi anak dara suntila....cantiknye dia

shamsida said... BALAS

Salam Nurul...Kak Sham ni hehehe..comel sangat Cik Aiyu..nanti balik malaysia, bawa dia pergi langkawi dan pangkor...pantai yang cantik dan air lautnya jernih...mesti lepas tu dia tak takut dengan ombak lagi...Salamm perkenalan dari kak sham untuk nurul sekeluarga...

sabira said... BALAS

baling batu mcm tak baling jer aiyu..kaki maintain karipap..hehehhe

lyza said... BALAS

Ok la tu main pasir buat castle dari main pasir buat hujan..pastu jenuh nak cuci rambut yang penuh dgn hujan pasir..huhuhu..

Arissa dulu kecik2 geli ngn pasir.. baik laut baik sungai..kena je pasir terus nangis..natasha pun sama.. tension ai tau kena dukung tiap kali g ke sana..agaknya tu sb sampai besau suka pool tu.. :P

Aiyu..balik Msia boleh ar berbikini mandi laut.. :P

Watai said... BALAS

takut ombak cane nak jadi surfer chick ni cik aiyu

Efira Nazri said... BALAS

Hi. First time visit ur blog. Sebenarnye tgh google buaian for my lil girl suddenly keluar this blog kat google. Hehe. Pastu syok pule layan. Cik aiyu sgt lah sweetheart.

Xoxo

Amy Z! said... BALAS

Takut la mommy. Bunyi ombak tu takut aa.. hihihi.

Alam pun sama. Tak mau turun pun. Kaki geli kena pasir. Haih~ Sabar je la. Haha.

Keratosis_A said... BALAS

kena bawak pergi beach lagi ni, nanti kot main air takmo berenti ;)

Madam Sooyaree said... BALAS

ANR,
Thanks dear :))

Ita,
Itu la kan, ingat suka cebur kolam suka la laut. Tapi mungkin jugak pasal air sejuk. Hewahh... tanned? Sungguh omputeh you!

KucingMalaysia,
Hehehe.. terima kasih dear :)

Farah,
Eh, ombak sana kuat, siap orang surfing lagi tepi tu.Cuma bila dah sampai persisiran tu tak kuat le, hehehe... Malaysia I balik hujung bulan puasa kot, insya allah :)

Cik Puan Hafiza,
Hihihih... kalau berani pun, mak nye suruh tunggu besar sket baru pakai bikini. Baya ni pakai bikini, sekali terjun terus hilang atas!

MunnaFendy,
Hehehe.. thanks dear!

CTM,
Hahahah... haruslah, nak masuk acara kat padang belakang rumah ni :P

Miss Scofield,
Tang memanjat dia la tohan, time ombak, auwwwww :P

Kak Nurul,
Hahaha... kita pun rasa dia baling batu pasal suruh ombak gi jauh, hahaha... Takpe, lenkali kita terus berendam, baru layan kan!

Syima,
Hehehe.. thanks dear! How are you sekarang, mesti excited kan!

Kak Sham,
Thanks kak sudi singgah blog blog kita :))) Insya allah, cadangnya gitu lah, kali ni nak gi cuti cuti Malaysia! :D

Sabira,
Hehehe... dengan kaki karipap tu le dia memanjat segala perusuk tau!

Kak Lyza,
Hahaha... kitorang ada hos kat luar, memang haruslah kena siram situ gak :P Geli dengan pasir? Ooo.. tu yang fefeeling duyung kat kolam, hahahah

Watai,
Tu la, kena grooming mek Aiyu ni. Teringat kat Summer awek Long Beach dulu kan, hehehe

Efira,
Thanks dear sudi komen & baca blog kita. Jumpa dah tak buaian?

Amyz,
Bunyi tu dia ok, lagi kuat suara dia kot, hahaha.. Tang air tu dia cuak sikit kot. Hihih.. sama dengan anak sedara kita, geli dengan pasir!

Keratosis,
Itu la kan, tau tau nanti menangis pasal tanak balik, adoi hai...

Nisa' said... BALAS

MashaAllah, you have a beautiful daughter. Nak picit-picit! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...