Monday, March 12, 2012

Request #1 & #2

Terima kasih pada semua yang sudi kasi cadangan dari entry lepas. Me likey!

Ada yang kita dah buat immediately, contohnya kasi kemas labeling di tepi tu. Tang nak label semua entry, 25 entry terbaru je baru label. Nak label semua… auwww!!! Mak ade dalam 500++ entry you! Nampak sangat haku ni kuat menceceh kan, hehehe…



Ok, request # 1 dah lepas.

Request #2, suruh letak gambar mak nye.



Gambar baru takde, gambar lama aci tak?

2608_61369986635_608786635_2012867_6194763_n2608_61370646635_608786635_2012875_7515882_n2608_62252776635_608786635_2025560_3479723_n2608_61370656635_608786635_2012877_7711524_n

Oh, zaman wetsuit saiz S ku masih muat, hahaha.. Skang ni tak berani nak cuba, takut meroyan sesorang, hahaha…

Gambar-gambar ni diambil di Sipadan, tahun 2009. Time tu baru kawen, banyak le gambar aku Cik Abe amik. Skang ni, nan hado. Bila aku tanya kenapa tak amik, Cik Abe kata, “Well if I snap your pics, then you will say you look fat”

T__T

Kena batang idung sendiri lagi.



Pengajaran: Kerana mulut, gambar tiada.

17 comments:

venusfreedom said... BALAS

tak aci tak aci gambar lama..hahahaha

sabira said... BALAS

muhahahahah...best kan jadi divers kak?

daela said... BALAS

woahhhhh...kak huda...slim kot!!!cantik2:)

Amie said... BALAS

Assalamualaikum,
salam perkenalan dari Amie...

e.l.i.s.s.m.i.e said... BALAS

kalu gambar terbaru lagi afdal..hahahahaha :p

Anonymous said... BALAS

X nmpk muke la mak cik aiyu.. ce try camwhoring sat.. hahahaha,...

ITA

Anonymous said... BALAS

as'salamualaikum adik huda - minta nak minta tolong letak kan "no of day" kat diorang nyer post? alah yang macam 1 day 2 days and so on! bukan apa susah akak nak beza kan yang mana dah baca yang mana belom. konpius gitu! :) salam sayang dari akak!

Anonymous said... BALAS

hik hik..mak aiyu sweet..kecik come lote je..mary said cedap kueh nenek wat

misha.w said... BALAS

hahaha. tp btol jugak ckp cik abe tuh. kerana mulut gmbr tiada. :P

Anonymous said... BALAS

hahaha, pada muka. Kesian pun ada saya baca.

Ala Che Abe mu gurau je.

Nak tengok gambar baru pakai bikini di pantai hari tu. boleh

Ahkak

Hanamiko Sakura said... BALAS

akak... harap2 dapat pujuk hubby suruh snap pic akak... ^^ boleh tengok pic yang terbaru. ^^

lyza said... BALAS

hahahahaha..klass jawapan colby..

C.M.A @ CikMoonAdnan said... BALAS

ngeee~ btol gak kata cik abe tu yerk...

hehe.. terkena plak huhu

Missy CSI said... BALAS

kecik nya kaki dia....hikhik

CouLeur de Chiqu3 said... BALAS

ala..muka serupa tak nmpak saje...




*very the low profile mommy aiyu nih...

Amy Z! said... BALAS

mmg tak aci gambar ni. hahaha. ngelat! :-p

suami ni, bagus tau. suka cakap terus-terang. bila amik gambar kita, dia buat-buat tanya, kenapa muka mama kembang? sabar je la. ape salah amik ati sikit.. hahaha.

dah kembang lagi mau suruh suami ckp kita kurus. kena backhand baru tau. hahaha.

Madam Sooyaree said... BALAS

Erma,
Hahahah... nampak sangat mak nye pemalas kan :P

Sabira,
Besttt.. rindu tau! tengah tunggu Cik Aiyu besar, boleh pass kat nenek, haha

Daela,
Itu dulu yang, kenangannnnnnn :P

Amie,
Walaaikumsalam Amie, terima kasih sudi lawat dan komen di blog kita :)

Elissmie,
Hahaha.. haruslah buat semorang tunggu kan, hihih.. ayat macam retis you!

Ita,
Hahahah.. kang camwhoring upload semua, muntah darah korang kang :P

Kak,
Hahaha.. macam blog jual barang pulak. Kita ada date & time kat atas entry, hope that helps :)

Azza,
Hihihi.. auww.. thanks! Nanti kita cakap nenek Aiyu :D

Misha,
What to do, lenkali jangan komplen!

Ahkak,
Kang kalau upload gmabar polka dot bikini, masuk majalah Melayu terlampau, hihih.. Kalau badan cam Miranda Kerr ok le nak bikini, ini burqini pun segan, haha

Hanamiko Sakura,
Heheh.. nanti kita goda goda dia sket haaaa :P

Kak Lyza,
Laki aye tu memang direct orangnya, nasib baik bini telinga tebal :D

CMA,
Hihih.. apa nak buat, laki direct to the point :P

Missy CSI,
Hehehe.. kaki kita memang kecik, perut tu haaa.. tak terbendung!

Couleur de Chique,
Kang mak nye enterprem, orang malas nak baca. Kata mana gambar Aiyu? :P

Amyz,
Haahah.. laki kita kekadang bila time mat bunga dia, memang terkekeh kekeh kita gelak, ayat serupa kad Hallmark!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...