Sunday, May 13, 2012

Shaz & Ben’s wedding

Best kan makan kenduri.

Lagi best kalau kekawan sendiri yang kawen. Time ni le nak jumpa kekawan yang dah lama tak jumpa, pastu biasa lah, dah duduk sesama, mestilah mula ber gossip. Indahnya hidup seorang perempuan, hahaha…

Malam tadi, tuan tanah pergi kenduri kawen Shaz & Ben. Not too sure what to expect since Shaz asked me to bring Aiyu over. Anak iolls ni tak pernah dibawak ke majlis, jadi rasa berdebar debar tu ada. Takut ada orang tu buat lari pecut waktu pengantin tengah jalan. Atau amukan di meja makan. Mana nak tau kan, budak.

Sebagai langkah pertama, tuan tanah import boipren sementara. Ke menantu tak jadi?

DSC05589-e

Tak kisah la, asal ada orang nak entertain Aiyu. Tapi yang tak syiok, benda pertama yang menantu tak jadi ku kasi Cik Aiyu adalah, cokelat 6 ketul.

T__T

DSC05586-e

Terus cik kak kita bantai menari sambil menunggu ketibaan pengantin.

Our lovely bride & groom.

DSC05591-e

Suka tengok pelamin diorang, simple tapi santek! The whole ceremony was pretty fast indeed, nothing too formal, pengantin duduk atas pelamin pun tak lama. Renjis merenjis pun takde.

DSC05595-e

Walau majlis tak lama, masih ade adegan camwhoring nyah, hehehe…

DSC05597-e

Dan apalah majlis perkahwinan tanpa MAKANAN Open-mouthed smile

DSC05601-eDSC05602-eDSC05603-e

Crème brulee, me likey! Siap diorang kasi dua lagi, untuk Aiyu sekali. Tapi Aiyu tak makan, jadi mak nye lah yang membelasah, hahaha… Tak baik membazir Winking smile

Some of the FOC dayang-dayang.

DSC05608-eDSC05610-e

The ladies. Oh my, kaftan does make one looks bigGER.

T__T

DSC05614-e

Dear Shaz & Ben,

On your wonderful beginning of togetherness, here's wishing you lots of love and sending you best wishes for a happy married life.

xoxo

14 comments:

nabihah ismail said... BALAS

nice dress cik aiyu... comel je <3

My Life My World said... BALAS

Ketara sekali ke 'Minah Salleh' nyer Cik Aiyu itu ... maintain comel jer. Best ler ramai orang yang melayan dia yer ... hehehe

Watai said... BALAS

lupa lak gossip kita tak habis lagi semalam weh

Nur Honney Robbi said... BALAS

wow..akak sudah berhijab...alhamdulillah...suka tgk telatah cik aiyu...so cute...

Nanak said... BALAS

slmt pengantin baru shaz & ben..
aiyu mkn cokelat 6ktl tu mommy dia mrh sbb mommynya tak sempat mkn ke?hihihihi..
pic last tu aiyu sgt cute la..

Nisa Ali said... BALAS

dah bertudung?alhamdulillah..nampak sweet sgt muke akk =)

sabira said... BALAS

Cik aiyu mesra alam..cute je ngn dress dia.:)

Dolphin1502 said... BALAS

Salam from a silent reader.

Sesekali pandang Cik Aiyu ni, ada lah pulak rupa the small girl (Hatty Jones) who played the part of Madeline in Madeline, the movie.

Mazwin

my everything said... BALAS

ala comelnye anak dara dieeee geram sangat tengok cik aiyu nih!!!! ehh huda serius i nak tanyeeee tolong jual kat kitew ubat kurus boley..... u sangat kurus murusss me is jelessss!!!!!

Amy Z! said... BALAS

Ramai peminat cik aiyu ni.. hihi.

C.M.A @ CikMoonAdnan said... BALAS

comel sungguh baju cik aiyu ye

Anonymous said... BALAS

tome ayu nganga!mau geget je.tp pasti cik mary jeles

acik oren said... BALAS

besar nya cik aiyu nganga.
comel je

Nazayiena said... BALAS

Wah cik Aiyu pegi kenduri kawen,xde meragamkan dia boleh bawa majlis lg nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...