Sunday, July 22, 2012

It’s not funny, ok

DSC06317-e

Kepada tuan kedai Coach,

Cuba explain sikit, macam mana arwah kakak saya berbeli belah di kedai awak tempoh hari?



It’s not funny ok, kakak saya dah meninggal 12 hari sebelum tarikh pembelian.

T__T



Just imagined how my reaction was when I saw the receipt… tak kelakar weh!!!

6 comments:

FaznFaz said... BALAS

somebody been using ur late sis cc kut???
cuba check... bahaya weh...

Syima Syaz said... BALAS

ada org lain guna? check cpt...fraud case

Dinas Aldi said... BALAS

Memang tak kelakar langsung nih, kena check cepat, nanti ada orang salahguna ke hapa tu..

Amy Z! said... BALAS

Tsk. Takut ada org guna acc arwah je ni. Tapi kalau kita terima macam ni, kita pun rasa hangin dgn coach. Terperanjat, semua ada. Tsk.

Hrp dapat tau la siapa yg guna acc arwah. :-(

Anonymous said... BALAS

Pls check. mmg sah2 something going wrong somewhere.

Mama Kembar 3 said... BALAS

aiseh something very worng there. check cpt huda, takut card fraud tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...