Saturday, August 10, 2013

k.i.s.s.i.n.g

Amacam hari raya semorang?

Ramai komplen jalan raya sibuk masa 1st and 2nd day raya. Rupanya ramai yang plan nak drive pada hari raya sendiri daaaa.... hehehe... Kami tak pergi mana pun, masih di PJ. Atuk nenek dah takde, so takde feel sangat nak balik kampung. Kampung belah ayah dekat je pun, kat Puchong. Belah mak jauh sket, kat Kelantan. Tapi nak balik Kelantan ni, baik lah jangan balik time perayaan. Kerana anda bakal beraya di jalan raya. Sudahnya semorang naik hangin jadi hantu raya, hehehe...

Tengahari semalam kami dah beraya di Paradigm Mall, hahaha.. Nak amik feel makan kat public di waktu tengahari, hihihi.. Kalau sesiapa ada nak ke Paradigm, boleh cuba gelato kat depan Tesco tu. Sodapppp!

Anyway, skang ni rumah mak senyap aje, pasal 2 famili dah balik kampung. Cik Aiyu main dengan mommy ngan daddy kembali. Sepupu semua dengan famili memasing. Cik Rose pun dah sampai ke Kualer. Takde lagi bunyi baby dahagakan susu, hehe..

Macam petang tadi, dia ajak I main Lego. Memula bina dinasour, pastu bina bangunan.

Dah bina bangunan, dia letak figurines kat tingkat atas sekali.

Nak dancing kata dia.


Sambil dia duk dancing kan 2 orang tu, dia menyanyi. Lagu standard le, lagu princess movies dia.

Fefeeling jap anak aku.

Tapi kan, dan dan lepas dancing....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


"Look mommy, they are kissing!"

*sambil pandang I dengan muka gatal*


Oh my goat! Anakku!

11 comments:

Zulfadly said... BALAS

hahaha, aiyu!!! btw salam lebaran kak

Anonymous said... BALAS

HEHEHE

kau comolot laki kau depan anak ekkk..

ahaks

Amy Z! said... BALAS

Hahahahahaha. Amboiiii dah pandai!

BEA.Xaeren. said... BALAS

hahahahaha...aiyuuuu!!! picit pipi tu kanggg... hehehe..

mama maman aka yana said... BALAS

selamat ari raya cik aiyu, mommy aiyu dan daddy aiyu.. hehe

pandai wei.. ari2 tgk mummy daddy dok kising kot.. hahaaha

shikin ali said... BALAS

hahaha...aiyu2. pengaruh tv atau mak bapak ni?

アヌム said... BALAS

amboihh cik aiyuu hihi

Unaizah said... BALAS

Kuatnya pengaruh tv!

Yaati Nor said... BALAS

haah too much tv ni..

Madam Sooyaree said... BALAS

Zulfadly,
Selamat hari raya dear! Tu la, pening ahkak skang tauuu... macam2 perangai dia!

Ahkaks,
Ehh.. bukan saya, Ariel dan Prince Eric gitu, hehe..

Amyz,
Tu leee.. banyak sangat pengaruh tv ni, hehehe

Xaeren,
Hihih.. tu bukan pipi, tu dia panggil kuih pau!

Yana,
Selamat hari raya laling! Dak aih, bukan kami, hari2 dia duk tgk cerita princess, semua kan ada trule love kiss. Tak kuaserrrr

Shikin,
Hahaha.. tv okkk... mak bapak suchiiiii

アヌム
Dapat anak pompuan terlebih feeling, layankan je la, hehehe

Unaizah,
Tu la, payah gak kalau asyik tengok princess movie. Semua ada true love kiss. Dah la banyak umur 16 tahun je, hahaha

Yaati,
True! Nasib baik tak smack down mommy, hahaha

Fifi Nadhrah said... BALAS

selamat dekat patung.. kissing mulut pulak tu... aiyu.. aiyu.. cute!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...