Sunday, August 25, 2013

What did I find....

.... in Aiyu's purse.
 
 
 
Chehhh... padan la tak jumpa lipstick nan sebatang ni. Tuan punya blog jarang make up, so bilangan lipstick tu masih boleh diingat.
 
Lelagi sebelum kitorang balik Malaysia hari tu, Cik Aiyu pernah datang tersengih-sengih ala joker kat dapur. Masa tu I checked jugak my make up drawer, tak jumpa pulak lipstick yang menjadi mangsa. Hmmm... musykil gak, tapi tak lama lepas tu, terus terlupa.
 
Ni semalam, dia buat lagi. Lepas mandi, cik kak nak pakai "princess dress". Basically any dress or skirt, pasal dia kan self proclaimed princess. She really loves to twirl! Bila dia dah bersiap, tau tau keluar bilik, mulut penuh dengan lipstick.
 
Eh ehhh... macam pernah ku lihat senario ini.
 
Godek punya godek.... baru lah mak nye terjumpa lipstick nan sebatang itu. Siap zip balik bag, takut I jumpa le tuuuu...
 
 
Bak kata joker, "why so serious?"
 
 
 
 
P/S: Thank you for all the replies pasal my dilemma of being pregnant again. Esok nak jumpa gynae, will straighten things out with him, pasal VBAC or c-sect tu :)

7 comments:

Angah said... BALAS

ala comeinya cik ayu masa kecikkkk

Nazayiena Ayiena said... BALAS

merahnya bibir cik Aiyu...dah namanya gegirl mesti nak bermakeup2 segala...

yatt said... BALAS

tak sabar nak tgk bella mcm ni jugak sbb skrg pun dah start suka godek2 beg makdia n pandai nak pakai lipstick dah :)

sharon m.q. said... BALAS

alalala..comeynyer princess aiyu..

Amy Z! said... BALAS

Alam korek lipstick tak sapu kat bibir (nasib baik), tapi dia sapu kat kaki. Krim gatal, katanya. Haih.. -_-'

Madam Sooyaree said... BALAS

Angah,
Tq dear! Time tu rajin je amik gambar, yang second ni tak tau apa nasib, hahaha

Kak Nurul,
Itu le pasal, ingatkan kita tak make up sangat, dia tak ikut. Tapi dasar awek kannn

Yatt,
Hahaha... jangan dipinta, nanti habis segala lipstick patah!

Sharon,
Thanks dear :)

Amyz,
Hahaha... nampak sangat beza gegirl ngan boboy kan :P

Fifi Nadhrah said... BALAS

alahai aiyu.. so cute.. siap simpan dalam purse.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...