Sunday, November 17, 2013

H.a.n.t.u.

Semalam kan, tengah kitorang sedap-sedap tengok tv, tetiba elektrik takde.

Nak ikutkan kat US ni jarang bekalan elektrik terputus, lelagi waktu musim sejuk ni.

By law, both electric and gas company tak boleh nak potong bekalan pada musim sejuk, waima consumer tak bayar bil. Jadi kepada sesiapa nak pedajal tuan rumah, ini lah masanya, hahaha....

Anyway, kejadian semalam berlaku dalam jam 8 malam gitu. Kira dah gelap lah.

Semorang ada di ruang tamu, kecuali Cik Aiyu. Dia dalam bilik I, tak tau tengah buat apa.

Bila elektrik padam, cik kak kita menjerit ketakutan. Haaa.. tau pun takut. Dulu dia tak kisah pun gelap ke tak, tapi dah besar ni, pandai sket dia rasa takut.

Nasib baik elektrik takde dalam seminit camtu je, so it was more like glitches lah kot.

Kami pun tanya Cik Aiyu, kenapa dia menjerit.

"I am scared of the witch. There is a witch in Aiyu's house"

 
Soheh, anak I mat saleh you.
 
Kalau anak melayu, mesti takut momok, muahahaha....
 
 
 
Tu tang kakak.
 
Yang adiknya?
 
 
"Ada aku kisah?" :P

8 comments:

Anonymous said... BALAS

Dah memang soheh dia anak mat saleh, apa nak di kato.

Encik Aaron, saya tengok tak tahu ikut muka saper nih. tunggu 6/12 months boleh tahulah.

ahkak

Dinas Aldi said... BALAS

Kakak dah pandai takut gelap dah, takut witch plak tu, heheee. Adik cakap aku tak kesah beb, gelap ka terang, aku tidoooq :D

Amyz Azlie said... BALAS

Hahaha. Pandai je ada witch kat rumah. Mesti teringat2 masa Halloween lagi kot.

Nazayiena Ayiena said... BALAS

Tiba2 aje blackout tu yg cik Aiyu terkejut tu kot dan teringat plk hantu mat salleh,biasa ke dia tgk cite hantu nie?

My Life My World said... BALAS

Alahai bulatnyer si adik. Geram lah pulak... grrrrrr

Fifi Nadhrah said... BALAS

haha..witch ok.. clever.. kejap je adik aaron da besar..

Yan said... BALAS

Not sure if I've said this but CONGRATS & WELL DONE!! Aaron comel bangatt! U looking extremely well too! btw, i LOVE ur house reno, kitchen tu, bathroom tu..haih...love em all!! :)) take care & ENJOY :)

Salmi Khairil said... BALAS

cutenya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...