Friday, January 3, 2014

White new year

Happy new year!

Azam tahun baru, nak update blog selalu, hehehe...

Kesian Abang Aaron, mommy tak banyak cerita pasal dia kan. Skang dah 2 bulan, berat pun 6.96kg masa 2 month check up hari tu. Padanlah bicep tricep mak keluar, hehehe... Cik Aiyu lak steady je, baru baik dari demam. Nasib baik cuti sekolah, so memang duduk rumah je la, tengok My Little Pony. Sampai skang ni cakap pun dah macam pony. Pening haku. Cakap laju macam Pinky Pie.

Anyway, kitorang kat rumah Grandma n Grandpa skang ni. Brrr... sejuk gilos. -30 degC, boleh? Cik Aiyu suka, pasal boleh main snow.

Abang Aaron?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

15 comments:

ayang said... BALAS

Selamat tahun baru akak.. Cutenye aron buat muka gitu.. Terasa cam nak pi lompat2 je dlm salji tebal tu..

Amyz Azlie said... BALAS

Ahaha. kesiannya muka nangis. tak suka la mommy..

Aiyu dulu ada gambar camni. Tapi muka Aiyu biasa la. Serius jee.. Seronok tgk IG awak upload gambar2 Aiyu & Aaron - since tak update blog sangat. Haha. Tapi kita tak de acc IG lagi. Tgk web insta kat pc je la. Hahaha.

Soo Hae Daa said... BALAS

-30? Huhuhu.. Sejuknye..!!

MamaHarriz said... BALAS

comelnyeee.uwaa sjuk tuhh boleh beku hihi

Shahrizat said... BALAS

abang aaron berjiwa malaysia...panas dan berangin hehehe

Nota Cikgu Anum said... BALAS

Huwaaa anak iols 6 bln baru 7kg..

Nota Cikgu Anum said... BALAS

Huwaaa anak iols 6 bln baru 7kg..

sabira said... BALAS

ngamok abang aaron duduk atas salji..wuwuwuw

farah said... BALAS

Gah I can imagine that coldness!! Pity Aaron but you'll get used to it soon baby!! Hehehe. Comel sgt outfit tu, cam baby deer je. Hehehe.

reen said... BALAS

hahahah! terkejut makkk tgk gambo aaron hehehe

Fifi Nadhrah said... BALAS

abg aaron.. sejuk sgt kot.. hihi..

Sella Shahbudin said... BALAS

abg aoron... napa comel sangat...

Nazayiena Ayiena said... BALAS

comeinya aeron,kecik2 dah main salji ye ya...

Qider said... BALAS

gedebabnya aaron..geramm

tifa anvar said... BALAS

tiuttnya abng aron. Dh bambam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...