Tuesday, September 2, 2014

School time!

One for the album!
 
 
I rasa tahun depan kena cari port baru lah nak amik gambar. Kesian cik kak kita, takleh nak senyum besar pasal silau. Tahun lepas pun sama. Kalau bawak turun ke Aaron gak gi sekolah sama... habis foto album keluarga nanti, hehehe...
 
Alhamdulillah dia ok je dengan kelas baru ni. She told me that they learned how to draw a flower. It will be her turn tomorrow to draw it on the board. And then she told me that her old class is not too far away. Memang tak jauh pun, group sebelah tu je, hahaha... Kat sini pre-k dia open concept, takde penghadang. Jadi diorang boleh tengok la murid dan cikgu kelas lain.
 
Hopefully she will be in good spirit until the end of the school year, aminnnnn....

 

9 comments:

Kopiolimauice said... BALAS

gud luck cik aiyu hope she will be ok! ;)

persimmon said... BALAS

ayu bravo!!mariam pun suka gi skolah..biarpun org jeles..dgn rambut kerinting die

Cocochaneta coco said... BALAS

good luck aiyu. bijak betol aiyu ni masyaAllah

Nazayiena Ayiena said... BALAS

good luck aiyu......seronok ya gi school.

farah said... BALAS

All the Best cik Aiyu! U can do it!

sabira said... BALAS

good luck aiyu..

ruqayya said... BALAS

Blogwalking...

I think the joy of sending kids to school is when we can see our kids development. Nanti parents (I mean mothers hehe) yang super duper excited :)

Ruqayya menulis.... Sesi Magika Eksklusif

FadlinaMokhtar said... BALAS

Cik aiyu si dara sunti..hehe.

FAD

Anonymous said... BALAS

all the best utk cik Aiyu, cik Aiyu boleh!! sorry aunty terlebih excited hahahaha
tempat amik gambar dah cun dah, next time kalau panas cik Aiyu boleh pakai sunglasses :)

xoxo
anne nor wati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...