Tuesday, March 23, 2010

13 Mar 2010: Miles & Kelly Wedding

Wedding abang Cik Abe & gf nye....

Simple aje wedding nye, dress bride pun last minute aje duk pin sana sini. Kalau wedding kat Malaysia, jangan haraplah (oops, tgk cermin ke, hehehe). Kira diorang ni memang very simple couple. Both being divorced before, took them some time to take the big leap (after having a 2 year old Miss Millie & being 4 months pregnant)

So here goes the wedding....

flower arrangement
deco deco Eric
baju si kecil
bride & groom
lighting the unity candle
As for me, first time attend church function. Lain sikit lah kan, selalu masuk masjid aje. Church memang banyak dah masuk (kat Europe lah, time cuti2 Malaysia), tapi first time dengar pastor berkata2. Biasa gak cam pak imam, suruh kita buat baik, sayang each other dan jangan berlaku buruk :)

2 comments:

Lady of Leisure said... BALAS

simple tu yang senang, tak pening kepala... selamat pengantin baru pada kedua mempelai...
:)

NMA said... BALAS

:) skang cam dah jadi trend kat sini, ada baby baru kawen, hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...