Sunday, March 21, 2010

Foggy Day


Snow dah jarang turun, tapi dalam 2 minggu lepas cuaca agak berkabus. Ada satu pagi tu bangun, tengok luar memang tak nampak apa.

Hasilnya, snow tebal melekat di pokok. Subhanallah, memang amat cantik. Terus keluar amik gambar, dengan berbaju tido tak berjaket, hahaha

4 comments:

Lady of Leisure said... BALAS

uwaaaa.... narif.. cantiknya pemandangan salji kat ramting2 pokok ni.... rasa macam tengah tengok cerita narnia la pulak...
serene jer nampak... untung narif boleh rasa semua ni... sampai bila winter ni narif?

NMA said... BALAS

hi lady,

alhamdulillah :) tu la, narif pun terfikir pasal narnia masa tgk tu, hehehe

winter dah abis, skang dah mula panas balik. semalam salji turun, tapi jadi air pasal surface dah panas :D

Lady of Leisure said... BALAS

nak masuk spring dah la ni? bestnya.... lepas ni dikelilingi bunga pulak...

NMA said... BALAS

lepas ni ketiak basah balik, kita mid apr dah cabut ke malaysia :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...