Sunday, March 21, 2010

Baby Shower 12 Feb 2010


Sebenarnya entry ni agak terlambat ye. Tah kenapa rasa malas saje nak menaip. Mungkin dah letih ngan blog Sooyaree's Closet lagi kot, hehehe. Ni pun terfikir update blog pasal hidung tgh bleeding, so takleh nak masuk tido.

Anyway, ni baby shower saya, hehe. Gang2 isteri Schlumberger yang buat. Iye le, duk sini bukan ada kawan pun, i anti social. Yang kenal pun kawan2 kerja cik abe & their spouses. Tak tau kenapa, agaknye selalu ada kat sini time winter, malas nak kuar rumah kot.

Baby shower ni diorg buat awal pasal one of us, Morgan nak balik Pennsylvania dah. Tu pun kitorang buat kecil-kecilan saje, dalam 10 orang gitu. Mula2 kitorang main game, teka ukuran perut saya. Diorang potong riben, agak2 mana besar perut. Pemenangnya Jesicca, ngam2 dia teka. Pandai dia. Pastu teka rasa Gerber bottled food tu. Uwek, tak sedap la makanan baby tu. Dulu time demam muntah2 cik abe ade paksa makan pasal senang nak hadam dia kata. Tapi tu pun terkeluar gak dulu, hahaaha. Lepas game teka makanan, diorang buat kuiz pasal saya, hehehe.

Agenda makan2, takde ape sangat. Yang penting ada cupcake. Ku memang suka manisan ni. Lagi2 kalau ada unsur cokelat, pergh... Last session, sesi bukak hadiah. Macam2 ada, dari blanket hingga lah ke diapers. Thank you kawan2 :)

2 comments:

Lady of Leisure said... BALAS

wow cuppies bertingkat... tiup kat lady skit aura berbaby ni narif hehehe...

NMA said... BALAS

hehehe, nanti arri & molly jealous kang, camne? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...