Thursday, May 27, 2010

Pengaruh internet dalam kehidupan seharian...

Dulu memang sudah ku jatuh tangga cinta sama si dia ini... Tapi after some time, cinta itu sudah menjadi pudar (esp bila dah dating ngan kawan dia)

Tapi, semenjak dua menjak duk rumah, melayan forum, cinta itu berputik kembali. Makin lama makin susah pulak nak dilupakan.

Mungkin kah ini dinamakan angau tidak berkesudahan? Tak tau la, but will the real slim shady please stand up? Dan terajang lempang diri ku yang tak sedar diri ni?

JANGAN TERJEBAK! SABAR! SABAR!!!

Oh Channel Chanel GST!

4 comments:

miralatiff said... BALAS

sabar..sabar..ni semua sebab hormon ni..bukan nafsu..hehehe..aku balik next week..jom jumpe!

Madam Sooyaree said... BALAS

hehehe.. aku harap gitu lah, bahaya woo... alright, nanti calling2 le sebelum aku meletup ni :D

The Queen Bee said... BALAS

beli beli beli hahahah!!!! puas hati babe! this is investment!

Madam Sooyaree said... BALAS

hahaha, memang puas hati kalau dapat, tapi poket confirm tak puas hati, hehehe

berangan aje dulu lah ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...