Friday, September 3, 2010

Belated birthday present

Hari tu kan ku ada buat entry pasal Cik Abe tanya nak apa untuk hadiah hari jadi. Memandangkan Cik Abe kena kerja soon after Aiyu's delivery, kes hadiah hari jadi dilupakan kejap.

Lepas tu hari tu kat KLCC masa lalu Chanel...

"Maybe we should go inside that shop to get my birthday present"
(tengah nak mencuba nasib nak dapat GST)

"Is that the other bag you've always wanted since you were born?"

Hmmm... punah harapan. Kena perli lagi ade lah.

Bila kitorang pusing-pusing, tiba-tiba Cik Abe tanya...

"How about me getting a laptop for you?"

Ku pun ape lagi, pucuk dicita, ulam mendatang. Tak pernah ade laptop sendiri lagi. Sebelum ni pakai SLB punya. Skang ni pinjam kakak/adik/jiran sebelah/Cik Abe punya. Ok boss!

Nak tengok tak hadiah hari jadi saya? :D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cantik tak? (dengan nada Eric)

Seperti perjanjian hudaibiyah kami, Cik Abe pilih specs, ku pilih color. Warna idaman gadis se-Malaya. Hehehe, harapkan ku pilih specs, memang tak dapek le. Ku buta IT.

Thank you laling, i lap you!

6 comments:

Anonymous said... BALAS

kalau eric leong dia suka cakap 2 kali ...cantik tak ? cantik tak ? :p

@helen@

Naqies said... BALAS

wah sgt gojes kaler tu ..alergik gak eik ngan merah hehehe hepi belated birthday narif

Lady of Leisure said... BALAS

cantikkkkkkk... merah gitu.. hehehe... makin bersemangat nak berblog kan hehe

Syima Syaz said... BALAS

wooowww....saya pun dpt laptop,last year..tp bkn dr husband,dari bf.hehe

Madam Sooyaree said... BALAS

helen: ok le, nanti ku repeat lain kali, hehehe

qies: tu la, narif mmg minat pink ni, girlish gitu

lady: tu lah, makin semangat nak ber blog! tapi cik abe ni pulak tak suka tolong amik gambar, hampeh

syima: best nye dapat laptop dari bf... kenal boleh? hahaha, gurau aje ;)

Ratu said... BALAS

gorgeous... mcm red mcm pink pn ada ye.. hpy belated b'day to u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...