Thursday, September 2, 2010

Blogwalking Award


Fuiyo, first time dapat award. Jakun jap, hehehe... Berdebar jap den.

Terima kasih Naqies :D


1. Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
Bila kain dalam mesin tu nak habis basuh. Lepas ni plan nak basuh baju si kecil itu pulak

2. Apakah nama samaran anda?
germanium (zaman2 IRC & ICQ dulu) narif (forum) & sooyaree (WMC & kedai). Jarang menyamar, jadi nama samaran tu kurang, hehehe

3. Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
3 aje? Adeh... susah tu... Kalau 3, terpaksa la pilih Cik Abe, Cik Aiyu & mak. Lain2 tu sayang jugak, i lap uollsss!!!

4. Panggilan untuk si dia?
Bee, sempena hujung pangkal nama dia

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Chanel GST in Black, hehehe... Atau pun banglo mewah? Layan jugak, hahahaha

6. Blog mana yang anda selalu lawat?
Blog2 dalam list yang selalu ku skodeng

7. TAG kan kepada 15 blogger?
15? Ramainyeee.... Ku baru aje ngan dunia blogging ni....
 Mari kita cuba!

6 comments:

Lady of Leisure said... BALAS

kihkihkih.. tq dear.. banyak gak soklan cepu emas kat tag ni hehe..

Ratu said... BALAS

dpt award dr naqies ye... congrats... mmg pemurahkan dia... ;-)))

Imparfait Saint said... BALAS

babe, congrats. Nway i'm ur blog fan too hehe :)

Madam Sooyaree said... BALAS

babe! penat ku godek facebook, cari your blog. dah jumpa skang! :D

marinahunny said... BALAS

oh kena tag rupenye..hahaha nt kita buat ye..

rara said... BALAS

thanks narif! award dari naqies pon tak buat lagi nih.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...