Friday, October 29, 2010

Aiyu's first snow


Masam mencuka muka. Sejuk le tu. Tapi apakan daya, Grandma nye suruh amik gambar. Kena letak dalam baby book kata nye. Mak nye tumpang aje lah. Anyway, siapa yang anak dia pakai Bumbo? Nak tanya, umur berapa diorang suka duduk dalam tu? Cik Aiyu tak suka lah. Nasib baik Bumbo pinjam, hehehe... Kedekut pahit betul kitorang kan. Takde lah, masa sibuk nak beli hari tu, ada orang offer kasi pinjam. Kitorang pun, pucuk dicita, ulam mendatang. Senyum sampai telinga lah :D

Cik Aiyu pun tumpang senyum.

8 comments:

ComeyBelako said... BALAS

i think i am in love with aiyu on behalf of my youngest son Isyraf...hahaha...buleh gitew?

{f a r a h} said... BALAS

Aloloooo cute! Anak I pun keja masam je. Hantar swimming lesson, dia leh menguap seluas luasnya.buat muke toya...sabo je la.

I xde pun bumbo.sebab masa nak beli,payah nak mencari kat kedai.bila dia dah pandai duduk, dan2 tu kat kedai bersepah. Takpe lah save duit Mak Bpk nye.

Tak payah beli la, nanti aiyu dah pandai duduk confirm taknak Guna dah. Makan pun dekat high chair. Dah org bagi pinjam, guna je la ;)

Dinas Aldi said... BALAS

dalam gambar pertama tu cik Aiyu x nampak masam tapi nampak susah hati gitu, kehkeh! but the 2nd picture, amboi mak, cair hati i ni!

Lady of Leisure said... BALAS

haha.. awat cik aiyu macam tak suka ja snow tu... mesti sejuk tu hhehehe tu yang tak leh nak senyum tu tapi last pic senyuman dia amboi.. hehe

Syima Syaz said... BALAS

wah dah lama sgt tak tgk cik aiyu...makin comel,makin ayu....

pu3natul said... BALAS

Rasanya kalau leher dia dh keras dah boleh dah duduk dalam bumbo tu. as long as she can support her own head.

Bumbo berguna masa u nak suap dia makan nanti. atau bila dia dh boring2 baring golek2.

Madam Sooyaree said... BALAS

comey: boleh aje, line terbuka gitu, hehe

farah: wah, swimming lesson gitu. cepat tak dia tangkap?

dinas: cik aiyu kita rungsing pasal sejuk & silau tu :D

lady: yang gambar kemudian tu lepas di warm up kan oleh daddy, tu tersenyum lebar

syima: tq :)

pu3: leher aiyu dah keras. tapi everytime letak dalam bumbo, dia mula gerak senget2 ke tepi. nak human bumbo gak (duk celah ketiak mak bapak)

Nanak said... BALAS

hi,
i beli bumbo masa baby 5m+..tp bg dia duduk ms 6m...ok jug bumbo tu,baby suka tapi kesian masa nak angkat dr bumbo.peha melekat kat bumbo sbb peha gemok..ehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...