Wednesday, October 13, 2010

Tweet Tweet!


Setelah didesak oleh rakan-rakan yang ber iPhone ber BB bagai, ku telah create Twitter account.

Not so sure apa yang patut di update, erm... Nurulhuda is cooking? Nurulhuda is at Walmart? Life I tak happening you. Nak update FB pun malas, ni pulak Tweety Twitter.

Buat masa ni tengah semangat lagi, so kasi chan sket la k :P

Siapa-siapa yang ada account Twitter, sila-sila lah follow me bedak talkum wangi at NurulhudaMArif. Boleh mak perasan ala-ala artis sikit kan, muahahaha

4 comments:

SyimaSyaz said... BALAS

cam best je twitter....
ingat nak bukak twiter n tutup fb..

fatt said... BALAS

rajinnya masak..sana nak cr bhn2 lg sng kan?

i suka muffin kat luar, sume besar2, kenyang..muffin cni cinonet, pastu manis mcm leh potong kaki..hihihi :P

Madam Sooyaree said... BALAS

syima: twitter tu cam update status je, boring. takde album gambar segala, hehehe

fatt: sini kena lah masak, makanan byk nye yang takleh makan dari yg boleh dimakan, hehe. sini kalau baking mmg senang cari barang. kitchen gadgets pun byk. fatt suka muffin ke? selalu yg besar tu saya tak habis

rara said... BALAS

sudah add.. :D
tapi i pon jarang tweet.. almaklum tak pakai phone canggih.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...