Sunday, October 24, 2010

World's Ten Fattest Countries


Adakah anda rasa anda gemuk? Lembik sana sini, perut terkeluar dari atas seluar jeans?
.
.
.
.
.
.
.
Sorry, anda tidak cukup hebat. Malaysia tiada dalam list, hihihihi

Fakta menarik tertarik kau memang da bomb yang ku jumpa di internet. So fellow Malaysians, raise up your head and feel proud of yourself. Kita tak gemuk ok, kita yang paling comel aje.

Percentage of overweight people all around the world

10. United Kingdom 61%
9. Croatia 61.4%
8. Israel 61.9%
7. New Zealand 62.7%
6. Bosnia Herzegovina 62.9%
5. Egypt 66%
4. Germany 66.5%
3. United States of America 66.7%
2. Kiribati 81.5% (baru tau ada negara nama ni, hihihi)

.
.
.
.
.
.
.
.
drum roll.............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

~~The Winner!~~

1. American Samoa 93.5% !!!!

Gila ke ape, 93.5%! Markah test matematik aku pun tak banyak camtu.

Kalau tiba-tiba korang rasa low self esteem pasal berat badan, sila ke Samoa. Pasti rasa ramping sentiasa.


Pesanan penaja: Mak kat USA ni, adakah??? OMG!!!

7 comments:

{f a r a h} said... BALAS

aust xde dlm list..tgk org cni gemuk2 gak je..ni yg syok duk kt samoa ni...rasa mcm ala2 model gitu

**NuJie** said... BALAS

legaaaaaaaa sgt bila baca neh.... :)

Lady of Leisure said... BALAS

wahahahah... u make my day la narif... skrg jugak rasa nak pi samoa, sebab i slalu tau menyesal lepas makan dan berazam next meal tak nak makan banyak, tapi bila lapar n penat memasak mana leh tahan kan.. skrg serius ada lelebihan keluar bila pakai jeans, tensennnnnnnnn...
nak pi samoa skrgg

ComeyBelako said... BALAS

kah kah kah....hadoi la....memang malatopp la. punah ranah diet baca artikel ni. dok perasan kuruih lagi. camna ni. huaaaa.....

Dinas Aldi said... BALAS

i pun ni la first time dengar negara kiribati tu, kahkahkah!
waaaaah, Malaysia xda dalam senarai, cayalah! errr..i x pernah kurus sejak dilahirkan..heheheh!

Madam Sooyaree said... BALAS

farah: those yang duduk gold coast cover kot. dulu i pi gold coast, semua body hot! terliur tengok, hehehe

nujie: itulah kan, kita ni insan biasa, hihihi

lady: sama lah kita. skang ni addict cokelat & ice cream, tiap-tiap hari mesti pekena. bahaya ni! jom pi samoa, hahaha

comey: kita kena terima hakikat, kita tak gemuk mana, hahahah

dinas: gigih i google kan kiribati tu. elok gak kan, tambah ilmu geografi :D

Baby Bee said... BALAS

tatau alih2 terbukak post ni..pasalnyer...haha haku pun berdebab kan..kelaka dek non oi....american samoa....mmg la kalu nengok tb tu awok2 die mmg comel2 belaka..ape2 pun post ni mengusik tali perot den..tenkiu for sharing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...