Sunday, November 7, 2010

25 hour


Satu minggu ada 7 hari, satu hari ada 24 jam.

Tapi bukan hari ini!

Hari ni ada 25 jam!

It's daylight saving time ending today.

Komputer pandai, dia adjust automatically. Untuk jam loceng & jam tangan yang kurang pandai, kenalah adjust sendiri.

Nak buat apa dengan extra sejam ni?

Hmmm...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Baring-baring golek-golek tengok tv je la kot :D

4 comments:

Hisfazilah said... BALAS

Huda, I ingat last week dah tukar jam? ke I yang silap?

Madam Sooyaree said... BALAS

Babe, 7 Nov sini. Tak tau la kalau Netherlands lain. Bukan patut sama ke? :\

lyza said... BALAS

aye dah ingat dah...mask venice tu.. ada..ada..aye ingat mask fm..tu yang hilang ingatan tu..maklum la aye makin "muda"..haha...
tp yang tu tak cantik la nk letak magnet kt blakang tu..hilang originality u..hehe..aye gantung je sb mask tu kan comey...;)

rara said... BALAS

best nya ada extra time. i pon nak!! hari2 rasa tak cukup masa.. haihhh...
anyway, macam mana komputer boleh auto adjust? manufacturer memang dah set awal2 eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...