Tuesday, December 21, 2010

Pengumuman Mohor Besar

~~~sticky post (harap-harap terlekat di hati, hihihi)~~~

Kepada kawan bloggers dan pembaca blog sekalian,

Maka, dengan sukacita nya patik ingin mengumumkan, bahawa tarikh hari raya Sooyaree's Closet sudah mula menjual baju kanak-kanak (semenjak dua menjak ada anak ni kan) selain daripada tas tangan wanita.

Kalau ada yang berkenan di hati, sudi-sudi lah meng email kami di sooyaree@gmail.com

Dalam e-mail jangan lupa mention Maikorner tau, insya allah kita boleh kasi diskaun ;)

xoxo

8 comments:

Dinas Aldi said... BALAS

Oo x pernah pi tengok lagi Sooyaree's Closet tu. ni baru nak pi tengok.

Madam Sooyaree said... BALAS

selalu letak kat side bar aje dinas :)

farah said... BALAS

Dah tengok2, blh special request tak Madam Sooyaree *utk saiz sesuai dgn baby ku :)*

Madam Sooyaree said... BALAS

Farah: Boleh aje, kalau ada stok la. Skang nak dekat Thanksgiving, mak aih... semua kalau boleh nak pulun licin, hihi

Ikah said... BALAS

menarik tue puan mai..baru nak usha

Mama Zharfan said... BALAS

salam..sajer jer singgah ;) nanti me skodeng ur blogshop tu ;)

Madam Sooyaree said... BALAS

ikah: sila sila :)

mama zharfan: terima kasih sudi visit kita :)

miniepfume said... BALAS

dah jeling2 kt sooyaree's closet.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...