Saturday, November 20, 2010

Projek hartanah liat


Projek hari Sabtu.

Mengabdikan saiz tapak tangan dan tapak kaki Cik Aiyu yang makin hari makin besar atas tanah liat.

Gambar kat tengah tu pun fresh from the oven, hari ni punya.


Tengok tu. Air liur panjang berjela.

Ini adalah akibat gembira main timang-timang dengan bapak.

Tahap kegembiraan jadi berganda apabila tidak pakai baju. Kalau muka tengah masam, cuba cabut baju dia. Mesti sengih-sengih. Ingat nak mandi le tu.

Apa, ingat kitorang duduk tempat beku, jadi tak mandi ke?

Mandi lah. Tapi sekali sehari aje lah.

10 comments:

Dinas Aldi said... BALAS

happynya! tang air liur tu mahal sungguh, hehehe!

KV said... BALAS

tak sejuk ke cik aiyu? Hehe
mcm dina carah, baju adalah menyeksakan bagi dia.

My Life My World said... BALAS

Wah! baru real ada gambar air liur basi pagi-pagi nih. Tak kontrol ayu langsung tapi tetap comei :)

Madam Sooyaree said... BALAS

dinas: air liur panjang berjela, memang kalau tak pakai bib kejap aje baju basah

kv: entah la dia, lemak tebal kot, hehe

acik: air liur tu tak basi sangat, air liur tengahari, hihihi

Syima Syaz said... BALAS

ni kat mesia yg iklim khaltulistiwa ni pun mandi sekali sehari...bergantung pada suhu bilik..=P

ICAZIESYIRA said... BALAS

OWH. kalau lah tangan saya yang dapat pegang badan cik aiyu, sure saya grip lebih kuat. geram!

Lady of Leisure said... BALAS

heeeee comel gebunya cik aiyu tak pakai baju keletek ketiak sket hehe

Madam Sooyaree said... BALAS

Syima: hahaha... tengok keluar bilik ke tak ye :P

Icaziesyira: Jangan legang kuat-kuat, menjerit makcik sorang tu kang

Lady: Kalau keletek mesti dia suka, especially tang leher tu

Rose Emely said... BALAS

tomeinye Aiyu... gebus. geram tgk dia...meleleh2 air liur.

ASaDa RyutaRo said... BALAS

waaa.. nak buat setiap tahun ke? cam menarik je buat camni. huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...