Wednesday, November 24, 2010

Yuki Hana

Sapo tu?

Buat nama anak pun best kan.

Tapi ni nama restoran lah. Restoran Jepung bak kata orang Terengganu.

Uisshh.. I heart Japanese food. Masa mengandung dulu, tangkap gigil tak dapat makan sushi 9 bulan. Sebab tu kot Cik Aiyu air lur meleleh selalu?

Anyway, hari ni kitorang travel ke arah rumah mertua. Pit stop dulu, check in hotel dekat shopping mall barang semalam dua.

Dah kata duduk dekat kedai, misi jalan-jalan cari makan adalah perkara yang paling utama. Lagi utama dari shopping ok.

Maka tempat tujuan kali ini adalah, Yuki Hana.


Seperti biasa, bintang utama.


Tengok gambar Cik Aiyu, baru perasan asyik pakai jaket sama. Dah jaket ada satu aje, nak buat camne. Macam saje je cari pasal, suruh beli yang baru. Esok jom!

Antara juadah yang dijamu dengan lahap.


Si kecik pun sibuk nak melahap sama.

Ok lah, nak tido. Kumpul tenaga nak ke kedai esok.

12 comments:

My Life My World said... BALAS

Sukanyer akak tengok Cik Abe melayan Cik Aiyu tuh ... mak dia pulak mesti tengah melayan perut waktu tu kan kan kan ... meriah nyer makanan :)

marinahunny said... BALAS

hohoho x pernah rasa nk mkn sushi..takuuutttt..

ICAZIESYIRA said... BALAS

ok. aiyu memang somel! huh.geram sangat!

-iLLa- said... BALAS

weh..tepek la gambo mak cik ayu pulak..ekekee

hidayah said... BALAS

cik aiyu mmg pandai tgk camera....mesti asal mak dia pegang camera dia mesti pose punyer...:) hantar gambar jadik model baby lah!

Anonymous said... BALAS

tak sia-sia aye latih aiyu camwhoring masa dia dlm pantang aritu ... good job aiyu :D

@ helen @

Dinas Aldi said... BALAS

wahhh gambar ke3 tu bulat mata cik Aiyu renung kamera :)

Hisyam said... BALAS

suka nengok mata cik aiyu yg bulat hehe...cik aiyu gigit jari aje ke tgk mak n abahnya mkn?

Leez M. Saaid said... BALAS

cik aiyu yg semakin comel.
Kesian dia... hanya ambil bau mum n dad nya makan japenese food.

Umie said... BALAS

sushi yg cantik di mata, melted di dalam mulut...hahaha

kita yg duduk kat syurga sushi nie pun x berapa nak masuk la sushi ni ke tekak..kalau udon ke soba ke ok sangat..kui3x..

btw,my son kuar seminggu awal dr cik aiyu tp nampaknya cik aiyu lg advance sudah tumbuh gigi..mine blm lagi tp tiap2 hari sume benda dia nak gonyeh kat gusi dia tuh..;-)

Opie said... BALAS

budak2 nk membesar nih takyah beli byk2 baju narif...nnt pakai kejap je & die makin membesar..sayang

Sooyaree said... BALAS

acik: bapak nye lagi terror pegang anak time makan, hehe

marina: cubalah, sedap tau sushi

icaziesyira: tq yang!

illa: ohh.. nanti akan ku buat, khas untuk illa :P

dayah: hahaha.. ni hasil grooming oleh makcik2 dia time kat malaysia dulu

helen: ajaran kau memang berkesan, ala kaedah kumin gitu

dinas: cik aiyu ni memang suka kamera :P

hisyam: cik aiyu disumbat dengan sos coklat aje, hahaha

leez: eh.. jgn tak tau, dia makan dessert! :P

umie: sushi sodap! takpe, tumbuh gigi lambat, kurang kebarangkalian digigit anak!

opie: itu lah, ikut hati tak nak beli banyak. tapi biasalah, nafsu wanita :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...