Friday, December 10, 2010

Big bully

Budak-budak zaman sekarang ni memang melampau kan.

Baru belajar sikit, dah eksyen. Walhal ilmu tak banyak mana lagi.

Dah mula tunjuk belang.

Besar kepala.

Sabo aje la kan.

Tengok budak ni.

Baru belajar guna tangan, habis diguna untuk acara yang tak elok.


Selamba aje kau buli bapak ye. Kesian orang tua tu. Kang kalau bapak botak, mak jugak yang merana.

12 comments:

{f a r a h} said... BALAS

Muka si Bpk menahan sakit.hahahahha

Muka aiyu sgt puassss

Dinas Aldi said... BALAS

adoh nak tergelak baca entry nih! cik Aiyu punyalah nampak hepi kat atas tu, agaknya apalah dia fikir masa nampak rambut banyak tu! i tengok muka cik Aiyu terus terfikir dia kata "muahahahahaaaaaaaaaa!"

StORy LiFe said... BALAS

hahaha..sian bapaknyer ! bby tu comel lah ! the bullies !

Madam Sooyaree said... BALAS

farah: memang sakit! rambut i pun selalu jadi mangsa. nasib baik anak sendiri, anak orang abis la kau, hahaha

dinas: memang happy sungguh dia. time duduk, dia buat kepala bapak nye macam kuda, siap sepak2 kaki gitu

story life: tq dear. itu la, muka innocent aje, tapi...

Watai said... BALAS

aiyu mengganas,balasan bapak dia nak tembak aku tu

Ikah said... BALAS

so sweet..!!

Hisyam said... BALAS

ha3...aiyu nak bapa dia botak kot hehe

Anonymous said... BALAS

cik aiyu x puas hati rambut bapak lebih drp rambut die.. XD

ijah

Madam Sooyaree said... BALAS

watai: itu la, dia cakap "baik bapak bersetuju hubungan saya dengan abang jiji" hihihi

ikah: tq :)

hisyam: oohh.. tak rela mak kalau bapak nya botak! :P

ijah: ahkak pun rasa gitu. takpe, tunggu rambut aiyu panjang, kita balas dendam, muahahaha

nazalina said... BALAS

huda!aku br start baca blog ko ni..kakakak lawok sungguh..comei belako ayu ni..sehat mung?:P

Syima Syaz said... BALAS

hahahahhaha.....puas hati dia....muka puas pun comel jugak!

Madam Sooyaree said... BALAS

Naza: Sehat belaka weh... Timasih la sudi baca, terharu I tau...

Syima: Sungguh puas hati, lebih dari itu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...