Wednesday, December 29, 2010

Lukisan vogel dari berlian

Akhirnya kami pulang ke pangkal jalan.

Setelah asyik makan free, dan khidmat babysitter percuma, kami pulang ke rumah.

Dah jadi kebiasaan, sebelum balik rumah kami akan singgah Asian market. Tapi semalam nak tau kami nampak apa kat dinding bangunan???

Lukisan vogel dari berlian!!!


Nasib baik bawak kamera, sempat nak snap.

Nak tengok tak?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Amboi, cepat aje scroll down ye.

Tak sesuaaiiii....

Dah la, mak mengantuk bangat ni. Satu hari on the road. Esok kita cerita :)


9 comments:

My Life My World said... BALAS

Masih dalam cuti cuti Amerika mood yer Mak Aiyu :D

Hisfazilah said... BALAS

Hahahah terkena akak okay! mmg laju saje scroll!! hahahaha

Madam Sooyaree said... BALAS

Acik,
Baru balik ni, 7 jam dalam kereta, penat!

Ila,
Haaa... kantoi sudah di situ, hihih

Anonymous said... BALAS

happy sixth month birthday aiyu ...kejap je masa...aritu belum masuk 3 bln ..jumpa nanti dah setahun lebih

muah muah muah

@elen@

marinahunny said... BALAS

hehehehe nk tgk jugak td..tp rupanya tipah tertipu! hahaha

Arash Libra said... BALAS

ngeh3..tetipu tetipah..kikiki

Dinas Aldi said... BALAS

Kahkahkah dalam mengantuk2 tu pun sempat kenakan orang lagi ah!

Watai said... BALAS

like it or not aku kene scroll gak haha

Madam Sooyaree said... BALAS

Helen,
Timasih.. harap-harap nanti jumpa dia tak eksyen nak speaking London aje

Marina & Arash,
Haaaa... kantoi sudah!

Dinas,
Gurau-gurau tengah malam, heheh

Watai,
Iya laa... eh, tapi bukan kau ke yang Google perkataan ..... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...