Sunday, December 26, 2010

Skodeng orang main di dapur


Semalam duk godek-godek Nuffnang, terjumpa carta terhangat di pasaran ni under 'keyword search'.

Haaaa.... baik mengaku cepat!

Siapa yang suka skodeng orang main di dapur ni???

Kau ke Watai? Hahaha.. selamba tuduh orang :P

Tak elok tau...

Tak elok skodeng orang, apatah lagi orang tengah main, dan apatah lagi orang main di dapur!

Kalau tumbuh ketumbit kat mata tu satu hal la, tapi kalau tak pasal-pasal orang simbah dengan minyak panas macam mana?

Dah kena pergi plastic surgery.

Tapi ok jugak kan. Dari hidung semulajadi yang bentuk bawang, boleh mintak bikin kasi mancung macam Aishwarya Rai.

Selingan:-
Hari tu ada kawan kasitau, cuba korang Google perkataan 'beruk', apa link pertama yang dijumpai? :D

P/S: Undi anda adalah rahsia...


10 comments:

cIk JanNah said... BALAS

wohooo..
anggap la nak cari orang main masak2 kat dapur.
kih3

Anonymous said... BALAS

hahahahahaha...aye suka aye suka.. bkn suka main kt dapur..:P
tp suka bila gugel beruk itu nama sudah keluar.. mmg beruk pun...hahahahahaha....
**kakliza**

Dinas Aldi said... BALAS

Hahaha apa ke pasal la pulak keyword search sampai macam tu? lawak benor la heh!

Ain Zulaikha said... BALAS

hahahhaha skodeng orang main di dapur cmne lah leh jadi gitu ...

Watai said... BALAS

aku pulak?entah2 cik abe yg search dia baru jumpa perkataan baru ke haha

Madam Sooyaree said... BALAS

Jannah,
Harap-harap gitu le, hihihi

Kak Liza,
Hewah hewah.. Anti-BN ke? Memang menantu feveret ni! :P

Dinas,
Kita pun tak tau. Lagi tak tau kenapa blog mak-mak ni yang terbabit!

Ain,
Tak tau la dear, harap-harap tiada yang jadi mangsa

Watai,
Dia baca blog aku untuk warning kau aje jangan mengorat anak dia, hehehe

Amyz! said... BALAS

kah kah kah. beruk itu adalah sangat kelakar. haha.

orang main masak2 la kat dapor. kihkihkih.

kadang2 org search kat google ni mmg ridiculous.

pernah org cari kat google "LOL tu apa" sampai kat blog aku.

bila baca je, aku pun ROTFL. Hahahaha.

marinahunny said... BALAS

hahahaha mcm2 daa..

syira aka sepatu hijau said... BALAS

salam


ada juga ek?


hoho

{f a r a h} said... BALAS

hahahahahha..lawak bengong la org yg google tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...